Subaru OutbackI den store årlige un­dersøgelse blandt ty­ske bileje­res tilfreds­hed med deres bil­valg fore­­taget af ADAC, Tysklands svar på FDM, befæ­ster det japanske mærke Subaru sin posi­tion som absolut bed­ste bil­mær­ke. Man skal langt ned af listen for at finde de af da­nske mo­tor­journali­ster højt besungne tyske mær­ker. Således er Porsche bed­ste tyske mær­ke med en 8. plads, mens BMW og Audi er num­mer 15 & 16 og selveste Volkswa­gen roder nede på en 28. plads.

I langt de fleste biltests i det danske mediebillede, bliver de tyske bil­mær­ker rost til skyerne og henviser konkurrenterne til de efter­føl­gende plad­ser når de sammenlignes. Anderledes ser det til gen­gæld ud når man spørger de mennesker der rent faktisk køber biler­ne, ejer dem og kører i dem dagligt over længere perioder.

I den sidste dugfriske undersøgelse fra tyske ADAC, er trenden lige mod­sat den skrevne presse. De bedste biler kommer generelt fra Japan BASTA. I Top 10 er 6 mærker japanske, og allerøverst finder man Subaru, nu for 4. gang i træk.


 

Se ADAC-testen her

 


Noget kunne tyde på at den Japanske fabrik har fundet opskriften på hvad der gør bilejere glade for deres biler, for også i Sverige har de – generobret førstepladsen for ejerglæde (iht. Autoindex 2009). En af de helt store faktorer er helt sikkert at driftsikkerheden for en Su­baru er blandt de bedste i verden, og man er da naturligt tilfreds med sin bil, når den aldrig eller sjældent fejler noget. 

I weekenden den 7 - 8. november kunne dan­skerne selv mærke efter, da den helt nye Subaru Outback havde Danmarkspremiere. Outback er fjerde ge­ne­ration i klassen af såkaldte crossovers, - en klasse som flere af de øvrige bilfabrikanter siden har kastet sig over. Bilen er al­lerede intro­du­ceret på den anden side af Atlanten i USA og blev kort efter udnævnt til SUV of the Year af magasinet Motor Trend, for sine fine egenskaber uan­set hvilket vejr eller hvilke veje den bliver udsat for.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Skomøs hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.