VW Trans­porter har netop vun­det en over­bevi­sende sejr i kam­pen om titlen som Årets Varebil i Dan­mark 2010. Efter to dages testkørsel på Sjællands­ringen stod det klart: Den nye Transporter fra Volks­wa­gen Erhvervs­biler sprintede fra de nær­meste konkurrenter - Iveco Daily og Merce­des-Benz Sprinter. Volkswagen Transporter opnåede hele 85 point. På en anden­plads kom Iveco Daily med 53 point og på tredjepladsen Mercedes-Benz Sprinter med 33 point.

Volkswagen Erhvervsbilers Direktør, Bent Rosendal var efter sejren ikke overrasket: " Jeg er rigtig stolt på Volkswagen Erhvervsbilers vegne. Det her kommer ikke som en kæmpe overraskelse, de danske motorjour­nali­ster har truffet et sagligt og professionelt valg og kåret den nye Trans­porter, fordi den sætter standarden og har så utrolig mange kvalite­ter, som den har", udtaler han og fremhæver som nog­le af den nye Trans­porters væsentlige fordele, de nyudvklede TDI-mo­torer med common rail-teknologi, hvor brændstoføkonomi og mil­jøhensyn går hånd i hånd. Den nye Trans­porter kører helt op til 13,8 km/l og udleder blot 194 g CO2 pr. km hvilket er helt unikt for en va­re­bil med en vægt på 3 ton. Alle TDI-mo­torer lever op til Euro 5 nor­men og har naturligvis dieselpartikelfilter som standard.

Klasseduks: tre års service og reparation til 995 kr.
Men det er ikke blot brændstoføkonomi og miljøhensyn, der gør den nye Transporter attraktiv. Med Trans­porter gør Volks­wa­gen Er­hvervs­biler det nu endnu lettere at have styr på drift­udgifterne: sam­men med den nye Trans­porter tilbyder Volkswagen Erhvervsbiler nu en fuld service- og re­pa­­rati­onsaftale i tre år og op til 60.000 km til en yderst beskeden en­­­gangs­ydelse på blot 995 kr. Service- og repa­rations-aftalen dækker både arbejdsløn og reservedele til de service­eftersyn, som bilfabrikken fore­skri­ver, men også sliddele, såsom brem­seskiver og -klodser, pærer, visker­blade, fjedre, støddæmpere, varme- og friskluftsystemer er omfattet.

Men det stopper ikke her, for også de uforudsete reparationer er omfat­tet. Skulle motoren, gearkassen eller nogle af de mange elek­tro­niske fi­nesser gå i stykker, koster det ikke en krone mere end de 995 kr. i engangs­ydelse, medmindre de skyldes skader eller mislig­holdelse af bilen. Hvis man overholder serviceeftersynene på et au­toriseret værksted bliver man tillige begunstiget med Volkswagens Mobilitetsservice, som bl.a. sikrer, at man kommer videre, hvis bilen får motorstop. Dermed er man med den nye Trans­porter sparet for uforudsete driftsomkostninger.

Nyskabelser
En anden nyhed ved Transporter er, at den nye model nu kan le­ve­res med 7-trins dobbelt­koblings­gear­kasse (DSG) som ekstraudstyr, og det er første gang, at denne type gear­kasse tilbydes til denne biltype. Som ekstraudstyr fås nu også den nye type firehjulstræk (4Motion med 4. generations Haldex-kobling), så man også kan køre offroad i sin Trans­porter. Fra starten af det nye år tilbydes de nye modeller med endnu en revolutionerende nyhed, idet Volkswagen Erhvervsbiler kan tilbyde en version med både 4Motion og DSG-gear­kasse i kombination. Også sik­kerhedsudstyret er blevet optimeret med igang­sæt­ningsassistent som standard, forbedret ESP, nyt hava­riblink til stop­lyset (stoplysfunktion ved katastrofeopbremsning) og nye førerassi­stentsystemer, som er ekstra­udstyr. I kabinen er der nye instrumenter, nyt rat, nye radio-naviga­tions-systemer og nyt materialevalg - alt sammen i ergonomisk perfektion.


 

Volkswagen Transporter

 

Årets Varebil 2010

 


Kigger man på transporter udefra, er det tydeligt, at Volkswagen har løftet profilen. Særligt er fronten ændret markant bl.a. med nye luft­indtag, ny kølergrill og nye forlygter. Mao. har Transporter nu også fået sin del af Volkswagens nye design-DNA.

Transporters interiør er også helt nyt. Tag fx de nydesignede instru­men­ter, som er oplyst bagfra med hvid farve og omkranset af en krom­ramme. Transporter er udstyret med en gearskifteindikator. Alle radio- og navi­gations-systemer er også opdateret: Den nye topver­sion er RNS 510-systemet med touchscreen og navigationssystem med harddisk fås nu til Transporter. USB-tilslutningen Media-IN giver mulighed for hurtigt og nemt at tilslutte fx en mp3-afspiller.

Betjeningselementerne til semi- og fuldautomatisk aircondition og det 3-egede rat er også nyde­signede. Sidst men ikke mindst kan Trans­porter bestilles med et nyt dobbelt passagersæde foran med integreret opbe­varingsrum.

Positive Tendenser
Volkswagen Erhvervs­biler er særligt glade for at have høstet titlen som Årets Vare­bil i Danmark 2010 netop nu, hvor marke­det igen er begyndt at vise positive tendenser.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Odsherred Motor Co. hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


"Det er ikke nogen hemmelighed, at det sidste år har været mindre posi­tivt og at særligt varebilsmarkedet har lidt under den økonomi­ske krise. Men vi ser pt. nogle positive tendenser, hvor vi rent faktisk får flere og flere ordrer ind", udtaler Bent Rosendal og fortsætter: "Vi håber selv­følgelig, at vi med så attraktivt et produkt som den nye Transporter er, kommer til at øge vores markedsandel. Det er ikke blot teknikken, sikkerheden og vores attraktive service- og repara­tionsaftale, der gør Transporter attraktiv. Det er i høj grad lykkedes for os på alle måder at skabe et helstøbt produkt til attraktive priser. Det handler om, at vi tilbyder erhvervslivet sikkerhed. Både når det drejer sig om kvalitet, fleksibilitet og gensalgsværdi."

Volkswagen Erhvervsbiler introducerer den nye Transporter i Da­n­mark fra november måned.

Læs mere om den nye Transporter på http://www.volkswagen.dk/