Marketingchef Peter Lorenzen fra Škoda (tv), modtager her pokal og lykønskninger af Dansk Camping Unions Jørgen W. Fröhlich. Foto: Ole Johnny Sørensen.Skoda Su­perb blev fre­dag kå­ret som "Årets camping­træk­ker 2010" for­an et felt af stær­ke kom­bat­tanter.

I alt syv biler kandi­derede til den efter­trag­tede pris, men efter to da­ge på lan­de­vej og motor­bane med forhin­dringer, opnåede Škoda Su­perb flest point.

Det er forbru­ger­organisationen Dansk Camping Union, der står bag Skan­dinaviens eneste kåring af biler, som er særligt velegnet til cam­pingbrug.

Et næsten enigt dommerpanel, bestående af tre erfarne motorjour­nali­ster, samt en politiassistent og Dansk Camping Unions tekniske chef, afgav under voteringen sejren til Škoda Superb foran VW Golf og Subaru Forrester.

I sin begrundelse for valget af Škodas flagskib, gav juryen udtryk for, at Škoda Superb repræsenterer en perfekt kombination af motor og gear.

"Det er samtidig en særdeles rummelig bil, som ligger lige stabilt med såvel fuld oppakning som uden last overhovedet."


 

Skoda Superb -

Årets Campingtrækker 2010

 


 "Gearet er bygget op som en traditionel gearkasse, som sørger for at koble ud nøjagtig på det tidspunkt, der passer til vægt og kørsel. Man mærker knapt nok gearskiftet under kørsel med campingvogn eller varer."

Det var Superb TwinDoor med den geniale bagklap, der både kan åbnes som en almindelig bagklap og som en hatchback, hvor hele bagruden går med op, der indgik i årets konkurrence. Vinderbilen var en 2.0 TDI med Common Rail turbo diesel motor. Škoda Superb 1,4 TSI med 125 hk star­ter ved 299.000 kr.

Škoda blev i 2008 det 8. største bilmærke i Danmark. Škoda sælger Octa­via og Fabia, som begge i mange år har været nogle af dansker­nes fore­trukne familie biler. Modelprogrammet udgøres også af Ško­da Superb TwinDoor med den variable bagklap samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Sidst er den helt nye SUV Yeti blevet en del af Škoda-familen. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Fabia, Octavia Combi, Room­ster, Yeti og Superb kan alle fås som van på gule plader.  

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.