Peugeot 3008 har netop vundet prisen som ”Auto Europa 2010” i Italien. Peugeot 3008 har netop vundet prisen som ”Auto Euro­pa 2010” i Italien.

Den prestigefyldte itali­en­ske pris ”Auto Euro­pa 2010” er netop ble­vet tildelt den nye og innova­tive Peu­geot 3008 i Firenze.

Det er UIGA (Uni­one Italiana dei Gior­nali­sti dell´Auto­mobi­le), en sam­men­slutning af mere end 200 jour­nalister, som hvert år kårer den ita­­lienske udgave af Årets bil i Euro­pa.

Valget af Årets bil i Europa faldt i år på Peugeot 3008, der løb af med sejren foran 19 andre kandidater.

Juryen begrundede deres valg med 3008´erens mange stærke kvali­teter – bl.a. det unikke crossover koncept, den høje teknologi­ske standard, designet og aerodynamikken, kvaliteten, dens lave brænd­stofforbrug og udledning, sikkerhedsniveauet, fleksibiliteten og value for money-aspektet.

Det er første gang nogensinde, at UIGA kårer en crossover, og det er ifølge for­manden for UIGA udtryk for, at juryen ønsker at belønne en model, der er udtryk for en helt ny og original måde at integrere design og fleksi­bilitet for at imødekomme kun­dernes behov.

Peugeot 3008, som produceres i Sochaux, oplever en kommerciel succes, der bekræfter den interesse, der blev vist allerede inden dens introduktion i foråret 2009: I midten af oktober, før dens intro­duktion på det engelske marked, var der allerede afgivet mere end 40.000 ordrer på bilen i Vesteuropa, hvilket skal ses i forhold til et salgsmål på 90.000 enheder på et fuldt år.

Det er anden gang, at Peugeot vinder ”Auto Europa”-titlen – første gang var i 2007 med den populære Peugeot 207.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til arcurios hjemmeside - med gaveidéer til autofolket

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.