CR-Z HybridHonda Motor Co. Ltd, vil på deres stand til Tokyo Motor Show vise man­ge forskellige teknologier, som kom­bi­neres for at opnå forskel­lige mulige løsninger på fremtiden for miljø­ven­lige biler.

CR-Z hybrid bilen vises som koncept model, men denne vil snart blive til virkelighed da lan­ceringen på det europæiske marked er sat til April 2010. Når CR-Z lanceres bliver den et bevis på, at være miljø­venlig ikke betyder kedelig!

FCX ClarityMed sin dristige coupe form, dynamiske køreegenskaber og lave vægt bliver det en model der skaber stærk appel, specielt hos de for­brugere der vil differentiere sig og vil have underholdende køreegen­­skaber.

EV-NFCX Clarity, som er en brændsels­celle El-bil vises også, FCX Clarity kører på elektricitet som produ­ce­res fra hydrogen. Honda har fornylig skrevet under på en hen­sigts­erklæring, sammen med flere andre bilproducenter, der alle vedken­der at brændselscelle teknologien vil være en af de bæ­ren­de fremti­dige løsninger på vedvarende energi. I Danmark vil vi komme til at se FCX Clarity i forbindelse med COP15 klimakonferencen til december.

Honda SkydeckEV-N og Skydeck er begge koncept modeller, der illustrerer tankerne om­kring udviklingen at lav emis­sions biler i fremtiden. EV-N el-bilen kombi­ne­rer solceller der skaber elektricitet, med El-bil teknologien hvilket ikke skaber nogen CO udledning. Skydeck demonstrerer tan­kerne bag en ny­skabende 6 personers hybridbil. 

U3-XUdover disse nyskabende modeller vil Honda bl.a. vise den nye U3-X som fornyelig blev demonstreret for offent­ligheden for første gang. U3-X er den nyeste udvikling af tekno­logi der retter sig imod person transport.

U3-X er den første af sin slags der er i stand til at bevæge sig 360 grader, og den styres af den retning som føreren læner sin krop i. Topfarten er på 6 km/t og batterikapaciteten rækker til 1 times trans­port. Den samlede vægt er på under 10 kg.

 

 

 

 

 


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.