Nyt  iPhone racing ga­me kan downloades gratis nu.

Volkswagen har net­op lanceret nyt inter­aktivt kørespil i samar­bejde med Apple: „Sci­rocco R 24h Chal­lenge". Som På Nürburg Ringen skal man i „Sci­rocco R 24h Challenge" styre sig gennem kompli­ce­rede kurve­kom­bi­na­tioner. Spillet kan downloades helt gratis på Apple App Store og er mål­rettet IPhone og iPhone touch brugere.

På en perfekt anime­ret bane, der er skabt med den legendære Nord­schleife som forbil­lede, er man med „Scirocco R 24h Challenge" sikret en rendyrket spil­leople­vel­se. Tre forskellige spillemodus - trænings-mo­dus, 24h-Mo­dus og Multi­player-Modus (via Bluetooth) - sørger for afveksling i spil­let. Til­lige får man små special effects som fx den ori­ginale motorlyd fra Scirocco R, andre lyd­ef­fekter så som hvinende bremser og mulig­hed for at designe sine egen Scirocco.

Hovedrolleindehaveren, Scirocco R, er den stær­keste serie­produce­rede Scirocco til dato: 265 hk og et drejningsmoment på 350 Nm. Sit gode udseende har Scirocco R hentet inspiration til hos Scirocco GT 24: Sto­re luftindtag i stød­fangerne foran sørger for optimal køling af motor og bremser og spoileren er ble­vet tydeligt forstørret.. Det sid­ste sportslige finish sørger en sortlake­ret diffu­sor og de forkromede udstødningsrør for.

Volkswagens „Scirocco R 24h Challenge" kan hentes online på Apple App Store.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autohuset Hørsholms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.