Når den nye Su­baru Le­gacy in­tro­du­ce­res i be­gyn­del­sen af ok­­to­ber vil den for­uden de 6 stjerner i em­ble­met, have 5 gode stjerner i den nye Euro­NCAP crash­­test.

Subaru har histo­risk set klaret sig ud­­mær­ket i alle inter­na­tio­nale kol­li­si­ons­tests. Tredje gene­ra­tion af Le­­gacy teste­des i Euro NCAP og fik de dengang højeste karakterer 4 stjerner. Den nuværende Le­gacy er udnævnt til "Top Safety Pick" af amerikanske IIHS og har fået de mak­­simale fem stjerner i såvel japanske som australske NCAP.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.


Den femte og kommende generation er nu blevet testet med de nye endnu strengere normer i EuroNCAP, og fik med god marginal høje­ste karakter.

At bygge sikre biler har altid haft højeste prioritet for Fuji Heavy Indu­stri­es (FHI). Den nye generation Legacy har en helt nyudviklet hjælperamme til Motoren, en såkaldt ”cradle frame” som øger defor­mationszonen og styrer hele motorpakken nedad ved en kollision for at bevare kabinen intakt. Udover whiplashbeskyttelse i forstolene er desuden hele stole­ryg­gen konstrueret til at absorbere kollisions­energi.

– Alle tidligere foretagne internationale crashtests har vist Subarus høje sikkerhed. Vi er ikke overraskede over at den nye generation af Legacy præsterer fuldt selv i den nye hårdere europæiske EuroNCAP crashtest, udtaler Torbjörn Lillrud, adm. direktør for SUBARU Nordic AB.

Femte generation af Subaru Legacy er udviklet med fokus på Europa og er derfor allerede inden lanceringen crashtestet i EuroNCAP på FHIs eget initiativ.