Fire kine­siske astro­nau­ter, som med held har gen­nem­ført Shen­zhou-5 og Shen­zhou-7 mis­si­o­ner i rummet, har valgt Volvo S80L til trans­por­ten på land­jorden.

De fire astro­nau­ter, Yang Liwei, Zhai Zhi­gang, Liu Boming og Jing Hai­­peng, be­sluttede sig for S80L af tre årsager. For det første er Vol­vo S80L en lokalt produceret bil i pre­mium klassen – et symbol på, at man i Kina har fået godt greb om pro­duktion af biler.


annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


For det andet udstråler Volvo-mærket kvalitet uden dog at være pran­gen­de. Den tredje og vigtigste år­sag for de fire astronauter er sikker­heden i Volvo S80L, som betyder, at de kan køre trygt uden at bekymre sig om det aspekt.

Dr. Alexander Klose, adm. direktør for Volvo i Kina, siger: "Vi er stolte over at have de fire astronauter i vores kundekreds, og på landjor­den er Volvo et passende befordringsmiddel for de fire modige herrer med vores før­ste­­klasses kvalitet og helhedssyn på sikkerheden. Vi ser frem til deres fremtidige bidrag til Kina's rumprogram".

Den helt nye Volvo S80L er skræddersyet til det kinesiske mar­ked og dets for­bru­gere. Den blev intro­duceret i marts må­ned i år og bygger på es­sen­sen af S80 flag­skibets design og teknologi. Akselaf­standen er øget med 140 mm, og eksteriør og interiør er tilpasset de kinesi­ske forbru­ge­res behov. I S80L får kunderne rigelig plads indvendig, spænden­de detaljer og en kraftfuld motor, der giver en forrygende køredy­namik. Modellen er forsynet med Volvo's ledende sikkerheds­teknologi, Per­sonal Car Commu­nicator, som gør den til den mest sik­re bil i sin klas­se.

I juli måned introducerede den kinesiske Volvo-importør "Volvo S80L Elite Club" i Kina. Klubben er for ejere af S80L og giver dem mulighed for at mødes og udveksle information. Således findes der fora og af­holdes seminarer, som ejerne kan deltage i.