Tom Kristensen måtte i weekendens DTM-løb på Nürburgring parkere bilen i pitten efter at være blevet sat af på første omgang Tom Kri­stensens chancer for at vin­de årets DTM blev i dag reelt ud­spillet på Nür­burg­ring, da han atter var udsat for et uheld. Efter en flot start, der førte ham fra en 8. til en 5. plads, fik dan­ske­ren et skub bagi og spandt af ba­nen. Han var i stand til at køre i pit og fort­sætte på nye dæk, men ska­derne var så store, at teamet efter et du­sin omgange med man­ge overhalinger kaldte ham ind.

"Jeg fik en rigtig god start, men blev i udgangen af sving fem ramt hårdt på højre baghjul, formentlig af min teamkollega Oliver Jarvis. Når du bliver ramt på baghjulet, er du reelt forbi og kan ikke reagere på kontakt. Det var endnu en frustration i et DTM-år, hvor jeg ikke har haft den store med­­vind siden første løb. Heldigvis fik Audi en fire-dobbelt sejr, så jeg vil nu bruge dette mit sidste år i standardvogne til at hjælpe teamet til for­håbentlig at vinde den tredje titel i træk. Det er aldrig sket før i nyere tid i DTM," siger Tom Kristensen.

Martin Tomczyk tog sin første sejr i to sæsoner foran kollegerne Timo Schei­der og Mattias Ekström, der til gengæld kan lune sig over nu at ligge nummer et og to i mesterskabet. Scheider fører med 35 point, hvilket er ét flere end svenskeren, der atter har fem point ned til englænderen Gary Paf­fet i Mercedes.