Ford Eu­ro­pa be­kræf­ter, at Ford vil fort­sæt­te med sine aktivi­teter in­den for World Rally Cham­pionship i 2010 og 2011, og at Ford i 2011 vil benytte den nye Ford Fiesta S2000, der er baseret på den meget popu­læ­re stan­dard­bil Ford Fiesta, der er en af Europas mest solg­te per­son­biler.

Holdene vil forsat bestå af de finske kørere Mikko Hirvonen og Jari-Matti Latvala, ligesom BP og Abu Dhabi vil fortsætte som primære sponsorer.

Ford har en lang og succesrig historie inden for Rally-VM. Med 71 sej­re og en rekord på 115 på hinanden følgende pointplaceringer er Ford et af de mest fremgangsrige og formidable hold i VM serien.

"WRC Rally er en af motorsportens hårdeste discipliner for standard­biler (produktionsbiler) og det er med glæde, at vi kan fortælle, at vi fortsætter vores engagement" siger John Fleming, formand og adm. direktør for Ford Europa.

På samme måde som WRC er vigtig for Ford, forstår vi også, hvor vig­tig Fords forsatte involvering er for WRC. Vi arbejder alle sammen hårdt på at sikre, at det internationale rally hele tiden udvikler sig attraktivt for bil­producenter, medierne og offentligheden, og vi er over­beviste om, at dette engagement vil tiltrække flere konkurrenter til sporten i de kom­mende år, "udtaler Ian Slater, vicepresident for Ford Europa med ansvar for blandt andet, public relations og mo­tor­sport kommunikation.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Skomøs hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.