: Indehaver Morten Petersen fra Niels og Morten Petersen A/S, Toyota i Køge samt eftermarkedschef Torben Jørgensen modtog med stolthed prisen som årets Ichiban forhandler 2009. Her er de flankeret af Toyota Danmarks administrerende direktør Bas Kasteel og Toyota Europas øverste chef Tadashi Arashima.Niels og Morten Pe­tersen A/S, To­yo­ta i Køge, har netop fået tildelt den fineste hæ­der i Toyotas euro­pæiske Ichiban præ­miering for høj kun­de­tilfredshed. Dette fo­regik ved en cere­moni afholdt på To­yotas eu­ro­pæiske ho­ved­kon­tor i Bru­xel­les.  

Det var direktør Mor­ten Petersen som på veg­ne af virk­somhedens stolte medarbejdere modtog prisen for at levere en enestående kun­deservice både i virk­somhedens salgs-, service- og reservedels­afde­ling. 


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.


I forbindelse med overrækkelse af prisen udtalte Toyotas øverste chef i Europa Tadashi Arashima, at “en af de vigtigste ting i forbin­delse med forretningssucces er loyale kunder. Vores mål er uændret; vi ønsker at være nummer et på kundetilfredshed på alle markeder, og jeg glæder mig over at se, at der år efter år er flere og flere for­handlere fra de enkelte markeder, som på basis af den høje kvalitet de giver vores kunder, gør sig fortjent til denne hæder.

Ichiban er et japansk ord ”lånt” fra ”Okyakusama Ichiban” og bety­der ”kunderne først”. Omkring 2.500 Toyota forhandlere på europæ­iske plan blev i år bedømt, og dem der blev sendt videre til Ishiban nominering udemærkede sig i særlig grad på syv udvalgte kundetil­fredshedskriterier. På basis af de udvalgte kriterier findes der én vin­der i hvert land som det kommende år kan smykke sig med titlen: Toyota Ichiban forhandler 2009.