iQ GazooAston Mar­tin ver­si­on planlagt for Eu­ro­pa.

TOYO­TA MOTOR COR­PO­RA­TION (TMC) har i dag of­fent­lig­gjort, at de i den kom­mende tid vil til­byde nye ver­sioner af den ul­tra­kom­pakte fi­re­sæders miljø­rig­tige og super­trendy bybil iQ.

I Ja­pan vil Toyota til november tilbyde et begrænset antal iQ speci­al­designet under navnet GAZOO Racing1, der med en sportslig udstrå­ling og mere direkte køreegenskaber ta­ger fornøjelsen ved at køre iQ til nye høj­der. Andre versioner de­sig­net målrettet mod kvinder og unge menne­sker vil blive lanceret i Ja­pan på et senere tidspunkt.

Oversøisk vil Toyota gennem sit euro­pæ­iske hovedkontor i Bruxelles levere en unik ver­sion af iQ til Aston Martin, som skal sælges under navnet ”Cygnet”.

”Cygnet”, der er designet til kun­der, som i særlig grad prioriterer høj kvalitet og individualitet, er et resultat af Aston Martin og Toyotas fælles filosofi om at producere biler af høje­ste kvalitet, og som er forsynet med innovative teknologier.  


Detaljer om GAZOO Racing: http://gazoo.com/racing/english/index.asp.

 

 


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Monk Biler A/S hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send sam­tidig en lille hilsen.