Subaru Legacy 2010Så har Su­baru og­så de mest til­fredse eje­re i Tysk­land. 

Det er ikke kun i Sve­rige at Subaru er kå­ret som mærket med de flest tilfredse bil­ejere. Nu er mærket også blevet nummer 1 i Tysk­land, efter den store ADAC Auto­MarxX 2009 er præsenteret. 

Historien har det ofte med at gentage sig, og det har den også gjort for det Japanske bilmærke Subaru. For nylig indtog det 1. pladsen for an­den gang på kun 3 år i vores Naboland Sverige, i Nordens største undersø­gelse om tilfredshed blandt bilejere.
Nu er det samme sket i vores andet naboland Tyskland hvor Danske FDM’s søsterorganisation ADAC’s tilsvarende undersøgelse netop er blevet offentliggjort.

Subaru ImprezaSubaru scorede top­karakter i samtlige del­momenter i un­der­sø­gelsen. Subaru blev etter i kate­gorien ”To­tal tilfredsstillelse med mærket” for­an Jaguar og Por­sche. Lige så godt gik det i kate­gorien ”Tilfreds med værkstedet.” De tyske Subaru ejere er også de mest loyale, in­tet andet mærke kunne fremvise lige så højt resultat på spørgs­målet ” Vil du købe en bil af samme mærke næste gang du skal skifte?”

Foruden mærkerne som helhed, så rangerer AutoMarxX undersø­gel­sen også de enkelte bilmodeller. I ”top 10 listen” fandt man såvel Le­gacy som Forester, Impreza & Outback.

Undersøgelsen AutoMarxX gennemføres 2 gange årligt af professor Dr. Christian Homburg ved Mannheims universitet i samarbejde med ADAC.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.