Så er der godt nyt om Hy­un­dai i20. Hy­undai’s fokus på sik­kerhed har nemlig bragt Hy­un­dai i20 til tops med maksimale 5 stjerner i den nye, skærpede Euro NCAP sikker­heds­test.

Hyundai i20 koster nu fra 122.895 kr.

Hyundai’s fokus på sikkerhed har bragt Hyundai i20 til tops med mak­­si­male 5 stjerner i den nye, skærpede Euro NCAP sikkerheds­test.  

Hyundai i20 
Euro NCAP er en uaf­hæn­gig organisation, som tester sikkerheden i nogle af de mest popu­lære bilmodeller i Euro­pa. I 2009 implemen­te­rede orga­nisa­tionen nye evalueringsregler, og det samlede test­re­sultat bliver i dag be­stemt af bilens sikker­hedssystemer og gene­relle passagerbeskyt­telse for voksne samt – som noget nyt – barne- og fodgængersikkerhed. Det nye system gør det sværere at opnå de maksimale 5 stjerner. 

At sik­kerhedsniveauet er højt i Hyundai i20 er ikke til at tage fejl af. Kabi­nen er beskyttet af seks airbags og højstyrkestål i det robuste karos­seri.

Bilen er udstyret med sikker­hedsselestrammere foran, ISO­FIX be­slag, selealarm på alle 5 plad­ser samt forsæder med aktive nakke­støtter. Derudover har Hyundai i20 ESP som stan­dard i alle va­rianter.   

De 5 stjerner til Hyundai i20 udløser et fradrag i registre­ringsafgiften på mellem 2.100 kr. og 3.600 kr. med virkning fra i dag, som kommer forbru­gerne til gode. Hyundai i20 koster efter prisnedsættelse nu fra 122.895 kr. 

Hyundai i20 blev introduceret i Danmark den 6. marts 2009. Bilen har Danmarks bedste garanti - 5 års fuld garanti uanset kilometerantal. Garantien gælder også de øvrige modeller i Hyundai’s populære i-se­rie indregistreret efter 1. januar 2009.

Hyundai i20 er den første Hyundai model, der bliver testet efter de nye evalueringsregler. I 2008 opnåede Hyundai i30 5 stjerner.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.