Til ef­ter­året kan Opel præ­sen­tere In­signia Sports Tourer som en sær­deles potent OPC-vari­ant. Denne højt­ydende kombi­model vil kunne leve­res med den 2.8 li­ters store V6-motor på 325 he­ste i lighed med den fra den 4-dørs limou­sine.

Model­len har et mak­simalt drej­nings­mo­ment på 435 Nm, der overfø­res via det adap­tive 4-hjulstræk og det sætter kombi­modellen i stand til at gå fra 0-100 km/t på bare 6,3 sekunder. Topfarten er elektro­nisk spærret til 250 km/t.

Foruden den kraf­tige motor har Opels eget Tunings Performance Cen­­ter forsynet mo­dellen med et kraf­tigere bremse­system samtidigt med at un­der­vog­nen er sæn­ket 10 millimeter.

OPC-versionen ken­des i øvrigt på de vertikale luftindtag, som man kunne be­undre for første gang i 2007 på bilud­stil­lingen i Geneve, hvor det var GTC-konceptet, der var forsynet med denne detalje.

Nyt er også kofan­gerdetaljerne bagtil bl.a. med de trapez-formede afgangsrør.

Indvendigt finder du et lækkert sportsrat og formstøbte Reca­ro-sæ­der.

Alt i alt en spæn­dende model, som kan være med til at fejre Opels over­levelse med GMs salg af Opel til canadisk-østrigske Magna. Prisen på Insignia OPC Sports Tourer kendes endnu ikke.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Ketners hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.