Økono­mi­løbet Audi Efficiency Drive med fokus på miljøet og de dyre dråber er nu nået halvvejs gen­nem landet, og det med meget im­po­nerende re­sultater: 30,3 km/l.

Starten til Audi Effi­ciency Drive gik 29. marts hos Audi Aal­borg, og lø­bet har siden været i År­hus, Oden­se og se­nest Amager, hvor de 30 km/l blev passeret. Løbet fort­sætter i Glad­saxe, Hørsholm, Holbæk og Fredericia inden landsfinalen 30. maj, hvor det endelige vinderteam skal findes og herefter følge Tom K i den nye Audi R15 TDI på Le Mans 13.-14. juni.

I alt 256 kørere (64 teams) dyster om at køre længst på literen i en flåde af nye Audi A4 2.0 TDI med fuld, plomberet tank over en stræk­ning på 500-800 km i løbet af fem dage. Med på turen har de effek­tive køreråd fra den otte-dobbelte Le Mans vinder Tom K.

Audi Efficiency kan følges på www.audi.dk/driveannonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.