Škoda har endnu en­gang op­nå­et stor aner­ken­delse:
Maga­sinet Penge og Privat­øko­nomi har i deres store årlige analyse af bilmar­ke­det i maj udgaven, netop kåret de bed­ste bilkøb. Škoda opnår ikke min­dre end 3 førstepladser i den om­fat­tende ana­lyse af totaløko­no­mien ved bilkøb.

Škoda Fabia Green­Line, der kører op til 24,4 km/l, er på en delt før­ste­plads kåret som den mest brændstoføkonomiske bil.

Som den billigste bil i den store mellemklasse vinder Skoda Octavia med en pris pr. kørt kilometer på blot 4,37 kr.

Škodas flagskib, den anmelderroste Su­perb med den dob­belte bag­klap tager før­ste­pladsen i klas­sen store job­biler foran en lang række stærke konkur­renter.

Škoda var i 2008 det 8. mest sælgende bilmærke i Danmark. Škoda sælger udover Superb også Fabia, samt den helt nye Octavia med op til 4 års garanti og den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det ny­tænkende de­sign. Både Fabia og Octavia har været kåret som Årets Bil i Danmark.

Oplev mere Škoda på www.skoda.dk


 

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.