Allerede i dets første produktionsår placerer Renault Laguna sig i samme kategori som Audi A4 og Mercedes C- klasse når det gælder pålidelighed. Det viser 2008 udgaven af ADAC’s vejhjælpsstatistik. Den nye Renault La­gu­na ligger helt på høj­de med prestige­mærker som Audi A4 og Mer­ce­des C-klasse i den seneste tyske ADAC vej­hjælps­sta­­tistik. Det samme gør flere andre Renault-modeller.

Da Renault sidste år introducerede den nye Renault Laguna var må­let, at bilen skulle være i top tre, når det gjaldt kvalitet og pålidelig­hed. Kunde­undersøgelser fra det anerkendte analyseinstitut JD. Po­wer har allerede placeret den nye Renault Laguna i top tre i Frankrig og Tyskland. Og nu viser den seneste vejhjælpsstatistik fra FDM’s tyske modstykke, ADAC, at Renault Laguna er en særdeles pålidelig bil, der meget sjældent har brug for vejhjælp.

Med en fejlrate på 2,7, placerer den nye Renault Laguna sig lige i hælene på BMW3 serie og helt på linje med AudiA4 og Mercedes C-klasse. Der­med er den nye Laguna langt foran biler, der normalt be­tragtes som me­get pålidelige, eksempelvis VW Passat, Skoda Octa­via, Mazda 6 og ikke mindste Ford Mondeo, der med en score på 10,6, overraskende befin­der sig helt i bunden af tabellen.  

Den flotte placering kommer ikke bag på Renault Danmark, der har kunnet følge de interne kvalitetstests af den nye Renault Laguna.

”Vi har ventet på en uvildig vurdering af den nye Renault Laguna læn­ge, for vi har hele tiden vidst, at vi står med et særdeles godt og pålideligt produkt mellem hænderne. Som ADAC undersøgelsen doku­menterer, så ligger vi, allerede i Laguna III første produktion­sår, helt i top. Nu viser vi, at der var vægt bag ordene, da vi lancerede Lagu­na og sagde, at den ville blive en af de bedste i klassen," siger direk­tør Henrik Bang.    

Renault MeganeOgså Renault Mé­gane – altså i den version, der netop nu bliver for­ny­et med Megane III, klarer sig i 2008 flot. Med en score på 1,9 kla­rer Megane sig bed­re end for eksem­pel VW Golf, Mercedes B-klasse og Ford Focus.
I klassen for de mind­ste er Renault også godt repræ­senteret i top­pen i 2008. Den lille Twingo placerer sig midt i feltet foran konkur­ren­ter som Citroën C1 og Peugeot 107, mens også Clio, der i juni kom­mer i en face­liftet udgave, ligger godt i statistikken. Med en score på 2,2 klarer den sig bedre end de største konkurrenter, Opel Corsa, Peugeot 207 og Skoda Fabia. Renault Grand Modus har omtrent sam­me score som Clio, hvilket også bringer den op blandt de mest pålidelige biler i statistikken.