Audi har fokus på de dyre dråber og gen­nem­fører derfor øko­no­milø­bet Audi Effi­ci­ency Dri­ve over hele landet. Starten gik søndag d. 29. marts i Aalborg, og løbet fort­sætter i Århus, Odense, Amager, Glad­saxe, Hørs­holm, Hol­bæk og Fredericia frem til landsfinalen den 30. maj.

Hele 64 "1. kørere" med hver deres team - i alt 256 kørere - fordelt over hele landet er klar til at køre mellem 500-800 km i en flåde af nye Audi A4 2.0 TDI med fuld, plom­beret tank. Med på turen har de effektive køreråd fra den otte-dob­belte Le Mans vinder Tom Kri­sten­sen.

De første resultater tegner godt for resten af løbet, idet vindertea­met fra Aalborg brugte 3,7 l/100 km over 524 km, hvilket svarer til hele 27,03 km/l. Det ef­fek­tive team er videre i landsfinalen, hvor der skal dystes mod de øvrige 7 vinderteams om at følge Tom K i den nye Audi R15 TDI på Le Mans i juni.

"Den der tanker sidst, ler bedst"

Audi Efficiency Drive kører over hele landet fra marts til maj og kan følges på www.audi.dk/drive

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autocoms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.