Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX kører 22,2 km/l vedblandet kørsel efter EU-normen.Lavere CO2 ud­slip og bedre brænd­stof­øko­nomi med samme effekt er de konkrete for­dele ved Astra 1,7 CDTI ecoFLEX med 110 hk. Prisen er 259.900 kr. med 5 døre.

Astra kommer nu i en ecoFLEX version med 1,7 CDTI liters die­sel­mo­tor på 110 hk. Astra ecoFLEX udmær­ker sig ved ekstra god brænd­stoføkonomi med et forbrug efter EU-normen ved blandet kørsel på 22,2 km/l. Det sva­rer til et CO2 udslip på 119 gram pr. kilometer og giver en halvårlig ejeraf­gift på 1300 kr. Astra ecoFLEX versionen fin­des til alle Astra karros­seri­ver­s­ioner både med fem døre, som 3 dørs GTC og som stationcar med samme brændstofforbrug. Vedlige­hol­del­sesfrit partikelfilter er stan­dardud­styr sammen med seks trins ma­nuel gearkasse.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Skomøs hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Den nye Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX har et drejningsmoment på 260 Nm ved 2000 omdr./min., og topfarten er 188 km/t.

Forbedringerne i forhold til de øvrige Astra versioner har Opels in­geniører opnået ved at ændre slutudvekslingen i transmissionen, mindske friktio­nen fra vandpumpen og servopumpen, optimere mo­torstyringen og sæn­ke tomgangshastigheden. Der er også foretaget en række aerodyna­miske forbedringer ved at mindske luftindtaget foran og optimere et panel i mo­tor­rummet. Endelig har Astra ecoFLEX fået 15” hjul med dæk, der har sær­lig lav rummemodstand. I Dan­mark koster Astra ecoFLEX 1,7 CDTI i Enjoy version 259.900 kr. som tre dørs GTC eller med fem døre og 10.000 kr. mere som stationcar.