Audi sætter nu kro­nen på værket i de­res TT-modelse­rie med en ny RS-ver­sion. Den me­get smukke og efter­hån­den le­gen­dariske sports­vogn vil ifølge Audi atter kun­ne le­veres med en 5-cy­linder motor med direkte ben­zin­ind­sprøjtning og turbo­lader.

Den 2.5 liter sto­re motor kommer til at yde ”et ganske pænt stykke over” 221 kW sva­­­rende til over 300 hk. Og så flytter den sig fra 0 -100 km/t på min­­dre end 5 se­kunder, mens top­farten som sæd­van­ligt er elektro­nisk spær­ret til 250 km/t.

Lige nu er der ikke mange andre oplysninger om den nye TT RS-ver­sion, som får verdenspremiere på biludstillingen i Geneve – den kend­te in­ter­na­tionale biludstilling, der afhol­des i perioden 5. marts til den 15. marts 2009.

Heller ikke andre modelspecifika­tioner vil Audi ud med inden premie­ren, men de første foto viser to me­get stort luftindtag under forlyg­terne i stil med dem, vi kender fra Audi R8. Dertil kommer brede si­de­lister, store udstød­nings­rør i ovalt design og en permanent hæk­spoi­ler. Endvidere leve­res RS-versio­nen med 4-hjuls­træk­ket ”Quattro”, en spritny under­vogn samt over­di­men­­­sionerede bremser.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Skomøs hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.