Yeti, som er Skodas bud på en SUV i mel­lem­klassen, vil blive vist på Auto­sa­lon Ge­ne­ve til marts.

Bilen har været vist som kon­cept ved flere store udstillinger og har opnået megen omtale og beundring for det spæn­dende design og den mang­foldige funktionalitet og fleksi­bi­litet. Denne positive re­spons har medført, at bilen sættes i produktion i 2009.

Yeti vil kunne fås med almindeligt forhjulstræk og med 4x4 med nye­ste teknologi indenfor firehjulstræk. Der er lagt stor vægt på, at kø­reegen­ska­berne er i topklasse, og Yeti kommer til at fremtræde som en særdeles dynamisk SUV. Der er således anvendt den nyeste un­dervogns­teknik, koncernen råder over. Yeti er en livsstils SUV, der har hverdagens krav til funktionalitet og fleksibilitet i højsædet og som ydermere vil appellere til kundernes behov for køreture i omgi­velser, hvor en almindelig bil vil komme til kort.

Yeti vil blive introduceret i Danmark til efteråret.   

Škoda blev i 2008 det 8. største bilmærke i Danmark, og Fabia blev den næstmest solgte bil. Skoda markedsfører modellerne Fabia, Octavia, Roomster og Superb. Alle modeller fås også som van på gule plader.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Nordic AutoParts hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.