Bentley præsen­te­rer en verdensnyhed på Geneve Motor Show.

På den internatio­nale bilud­stil­ling i Ge­neve den 3. marts 2009 vil Bent­ley Mo­tors løfte sløret for sin hidtil hur­tigste og mest kraftfulde mo­del. Mo­dellen vil le­vere en perfor­man­ce og tek­no­logi, der gør den til den mest eks­treme Bentley model nogen­sinde produceret på Bent­ley fabrikken i Crewe.

Den største nyhed er drivkraften, der er biobrændstof. Hermed indfri­es første etape af Bentley Motors miljøpolitik og endvidere manife­ste­rer modellen sig som banebrydende for brug af denne type brænd­­­stof i luksussegmentet.

I Danmark repræsenteres Bentley af eneforhandleren Bentley Co­pen­hagen, som i forbindelse med Geneve Motor Show vil have mere infor­mation på modellen.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.