Det er ble­vet tid til de store Nyt­års­show. Tra­ditionen tro byder Su­zuki det nye år vel­kom­men med cham­pag­ne og kran­sekage. I år er det i week­enden den 10. - 11. januar, og Suzuki håber natur­ligvis du har lyst til at være med.

Der er selvfølgelig man­ge gode tilbud på biler og ekstra­udstyr, som gør dine kroner mere værd. Så der er mange gode grunde til at be­gynde det nye år hos din Suzuki-forhandler. Se f.eks. Swift GLX med masser af udstyr eller SX4 Sedan med sportspakke.

Velkommen til Suzukis store Nytårsshow i weekenden den 10. - 11. januar kl. 11-16.

Suzuki forhandlerne er klar til at byde velkommen til Nytårsshow med gode tilbud, et par attraktive modelnyheder og champagnegaver til de første besøgende hver dag i weekenden den 10.-11. januar.

Swift GLXSuzuki Swift GLX - et udstyrsstykke uden lige i klassen

I forbindelse med nytårsshowet kom­mer Swift i 1,3 og 1,5 GLX mo­deller, hvor der på toppen af udstyr som ESP, 6 airbags, fjernbe­tjent centrallås, el-be­tjente sideruder og CD radio også bydes på aircon­dition, tågelygter for, 15" alufælge og nøglefri betjening. Altså luk­susudstyr, der normalt ikke findes i denne bil-klasse. Derudover in­troduceres to nye friske farver, nemlig perlemors hvid og lysegrøn metal.

GLX modellen med 5 døre koster fra kr. 159.990 og er et godt ek­sem­pel på, at man i den mindre klasse godt kan få en bil, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design, køreglæde eller luk­susudstyr. Og når den samtidig går 17,2 km/l ved blandet kørsel, kan der også spares på omkost­ningerne til både benzin og ejeraf­gift.

SX4 SedanSX4 Sedan med kæmpe bagagerum og nyt udstyr

4-dørs Sedan ud­gaven af SX4 mo­dellen gør sig især bemærket med sin gode kabine­rum­melighed og et bagagerum, der rummer hele 515 liter, hvilket er mere end mange biler i den store og dyre job- og fa­miliebilsklasse. Men SX4 Sedan er med priser fra kr. 189.990 i en helt anden prisklasse og derfor en mere overkommelig investering for de fleste familier. Og til denne pris får man en stærk 1,6 16V motor, der yder 107 hk og har en overflod af udstyr som fx aircondi­tion, el-be­tjen­te sideruder for og bag, fjernbetjent centrallås og de­signinte­greret CD radio. Også fuld sikkerhedspakke bestående af bl.a. 6 air­bags og ESP anti-udskridningssystem er standard.

Suzuki Splash I nytårsshow-week­enden er der end­videre mulighed for at tilkøbe en sports­pakke bestå­ende af sænk­nings­sæt, store 17" alufælge og tå­gelygter foran for en merpris på kun kr. 10.000. Så her får man for under 200.000 en mere sporty SX4 Sedan, hvor alle de prak­tiske dyder som rumme­lighed og masser af udstyr er bibeholdt.

Ny rummelig og økonomisk bil for under kr. 117.000
Til en pris, der begynder under 117.000, byder Splash på en overras­kende rummelighed, masser af udstyr for pengene og en flot benzin­økonomi på 20 km/l ved blandet kørsel. Det udløser en halvårlig ejer­afgift på kun kr. 260. Alt sammen dyder bilkøberne efterlyser for ti­den, og som er med til at gøre Suzuki Splash til en meget eftertrag­tet model.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.