autoteket
  SØG
tirsdag  23/7-2024  uge 30
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Bugatti
Cadillac
Chevrolet
Chevrolet-US
Chrysler
Citroën
Daihatsu
Dodge
Ferrari
FIAT
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Jaguar
Jeep
KIA
LADA
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Maserati
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
SAAB
Toyota
Volkswagen
Volvo
artikler
Publiceret 15/1-2009 08:00 Til udskrift | Send artikel

Audi R8 er Europas favorit

af autoteket.dk 

Audi R8 V10Websi­den Au­to­Scout­24 står bag ver­dens største online pris­uddeling i bilin­du­stri­en. Afstem­ningen er netop afholdt for syvende gang, og mere end 300.000 brugere har afgi­vet deres stem­me. Der kunne stem­mes på 154 for­skellige biler for­delt i ni kate­gorier. Audi vandt fem ud af disse ni kategorier med Audi A3, A4, A6, A8 og R8.

Dermed kunne mærket med de fire ringe hjemtage fem af de flotte og efter­tragtede CAROLINA statuet­ter. Et navn som er inspireret af kombi­nationen af ordene ”car” og ”online”.

Audi R8 erobrede ligeledes før­stepladsen som ”Most Popular Car in Eu­rope” og gjorde dermed Audi til den altoverskyggende vinder. At vinde fem ud af ni kategorier i så stor en afstemning sætter en streg under Audis status som marke­dets førende og mest succesfulde bil­producent.

iF Awards til Audi
Det er ikke kun Au­dis biler der formår at vinde priser. Også Audis mes­sestand på Frank­furt Motor Show 2007 er i for­bindelse med af­gø­relsen i sen­somme­ren i år blevet tildelt en iF Communication Award i kategorien Corporate Architecture. iF Communication Design Award har i løbet af fem år udviklet sig til en konkurrence med inter­national opmærksom­hed – et slags barometer for de seneste trends inden for kommu­nikation og design.

I alt 1.290 deltagere fra 16 lan­de deltog med hver deres bidrag i en eller flere af de i alt fem kate­gorier. Med en fantastisk udnyttelse af rum og plads var Audis mes­sestand sammen med de smukke biler og et unikt og overvældende standdesign med til at løfte den totale vi­suelle oplevelse. De 16 jury­medlemmer var ligeledes enige om, at Audi skulle tildeles den efter­tragtede iF Gold Award for ”exceptional accomplishments” og Audi kunne dermed bære to flotte awards med hjem til samlingen.


Denne artikel er offent­lig­gjort

første gang i Audi Magazine nr. 4/08.

Du kan blive gratis Audi Magazine abonnent på

www.audi.dk

Fra nyhedsbrev Nr. 3/2009
kode
Husk
LOG IND
Glemt koden?
Ny bruger?

ARTIKLER:

oversigtskribenter
nyhedsbrev
TILMELD
FRAMELDannonce


annonce

 

2155 online Copyright © 2002-2024 autoteket • info@autoteket.dk annoncør-info