Subaru satser vi­de­re og præ­sen­terer Legacy Con­cept i De­troit.

En af de ly­sende stjerner på North American In­ter­­na­tional Auto Show 2009 vil være Su­­baru Le­gacy Con­cept. NAIAS 2009 i Detroit er åben for publikum fra den 17. – 25. januar i det nye år.

Legacy Concept viser vejen for den kommende generation Legacy Sedan. Konceptet bygger på en gennemprøvet Subaru-teknik og den har en 3.6-liters 6-cylindret boxermotor under hjelmen og naturligvis Subarus sym­me­triske drivline. Den karakteristiske front og de brede skærmkasser giver bilen pondus samtidigt med at interiøret spår om høj komfort og præges af eksklusive materialevalg.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autocoms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Subaru Legacy blev introduceret i 1989 og fejrer altså 20 års fød­sels­dag i 2009. Bilen produceres i Gunma, Japan samt for det ame­ri­kanske marked i Lafayette, Indiana, USA. Totalt op til november 2008 er der blevet pro­du­ceret mere end 3,8 millioner eksemplarer.

Legacy har i løbet af sine 20 år modtaget mængder af udmærkelser for sin høje kvalitet og sikkerhed på alle markeder, samtidigt med at  journalister verden over har rost modellens køregenskaber og høje kvalitet.