Der var højt humør og champagne ned ad ryggen fra Michael Schumachers side, da Tom Kristensen og Mattias Ekström tabte finalen til Tyskland i Nations Cup på Wembley. Forinden havde danskeren markeret sig med tre heatsejre i duellen blandt verdens bedste kørere   
Ikke si­den Allan Si­monsen scorede sejrs­må­let mod Eng­land i 1983 har en dansker brilleret så meget på Wemb­­ley, som da Tom Kristen­sen sent søn­dag sco­rede tre heat­sej­re i det tra­di­tionelle Race of Cham­pions, hvor 16 af verdens bedste kørere sæt­ter hinanden stæv­­ne. Danskerens stær­ke kørsel var stærkt medvirkende til, at han sam­men med sven­skeren Mat­tias Ek­ström blev nummer to i hold­kon­kurencen Nations Cup, kun slået af de tyske Formel 1-helt Mi­cha­el Schumacher og Se­bastian Vettel.

Netop Schumacher og sølle to tiendele sekund stod i vejen for, at den danske Le Mans-legende røg helt til tops. De to superstjerner mødtes i det afgørende finaleheat, og selv om Tom K formåede at presse den syvdobbelte F1-mester i små, vævre RoC-buggybiler, rak­te det lige nøjagtigt ikke.

"Hvis man skal slå Schumacher i sådan en buggy, skal man køre op­timalt, og det var uhyre tæt på. Faktisk kørte vi de hurtigste tider under hele stævnet, så det kunne ikke være mere spændende. An­den­pladsen er fin, og sammen med Mattias er jeg glad for, at vi fik vist de skandinaviske farver," sagde Kristensen, der i parentes vandt Nations Cup sammen med netop Ekström tilbage i 2005.

I den individuelle kamp i turneringen Race of Champions mødtes Schu­macher og Kristensen atter, og nok engang med tyskeren som vinder med sølle 2/10 sekund. At selv en Schumacher ikke er fejlfri blev dog bevist i et senere heat, hvor tyskeren efter en fejl overras­kende tabte til den amerikanske Nasscar-kører Carl Edwards. Vinder i den sidste ende blev imidlertid for tredje gang den franske rally-ver­­densmester Sebastien Loeb.