Volvo Cars og lege­tøjs­fabri­kanten Vi­king Toys har netop præ­sen­te­ret resul­ta­tet af de­res nye samarbejde: en lille serie Volvo-biler til familiens yngste. Volvo XC90, XC70 og C30 vil blive produceret i blød, sikker og hold­bar plastik.

Det er i dag standard-proce­dure, at hver gang Volvo Cars' intro­du­cerer en ny bilmodel, bliver der også produceret modelbiler i forskel­lige størrelser. Men disse biler er samlerobjekter og ikke legetøj.

Derfor tog Pontus Ber­ger, der har an­svaret for modelbiler hos Volvo Cars, kontakt til Viking Toys, så man også kunne udvikle legetøjs­biler. Idéen blev vel modtaget af Viking Toys, og deres designer, Björn Alskog gik straks i gang med at udvikle Volvo XC70 og XC90 i den typiske Viking Toy-stil. Den tredje legetøjsbil, Volvo C30, er ud­viklet af Simon Lamarre fra Volvo Cars, der samtidig er manden bag designet af Volvo C30.

Viking Toys' koncept er at producere bløde, sikre, højkvalitets biler til de yngste børn i alderen fra et år og opefter. Produkterne skal være så sikre, at barnet ikke kan rykke dele af legetøjet og putte dem i munden. Og alle materialer garanteres fri for skadelige kemikalier.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.