Sitet FDM benzinpriser.dk har fået nyt design og bedre søgemuligheder, der gør det lettere for bilisterne at finde den billigste benzin. Priserne på benzin og diesel skifter hyppigt, og det kan være svært at finde den billigste pris. Men der er hjælp at hente på FDMs benzin­priser.dk. Sitet er netop er blevet op­dateret, så bilisterne lettere kan finde frem til den billigste benzin.

De hurtigt skif­tende priser på diesel og benzin gør det svært for bi­listerne at vide, hvor de med fordel kan tanke. Men med få klik på internettet eller et hurtigt kig på mobiltelefonen, er det let at finde ud af, hvor man finder den billigste pris.

”Mange bilister følger med stor interesse nøje udviklingen i brænd­stof­priser og vil gerne vide, hvor de kan tanke billigst, uanset hvor i Danmark de kører. Priserne på brændstof skifter meget hurtigt, og derfor er FDMs benzinpriser.dk et godt værkstøj til at holde øje med prisudvik­lingen”, siger Torben Lund Kudsk, chefkonsulent hos FDM.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autocoms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Benzinpriser.dk er netop blevet forbedret, så det er blevet lettere at søge efter tankstationerne i nærområdet. Det er også muligt at følge udvik­lingen af landsdækkende og regionale priser. Befinder man sig ikke bag skærmen, men ude på vejene, er det muligt at tjekke lokal­priserne via mobil.fdmbenzinpriser.dk.

På det nye site er det muligt at se de fem billigste tankstationer i en region eller en kommune, samt hvor meget priserne forventes at æn­dre sig den efterfølgende dag. Samtidig kan bilisterne via et inter­ak­tivt kort se, hvilke steder, der har den billigste pris.

Udover at tjekke benzinpriser.dk, kan bilisterne også spare penge ved at følge FDMs tommelfingerregel, som lyder, at det ofte er billi­gere at tanke på ubemandede tankstationer og dyrere at benytte tankstationer som fx ligger langs motorvejen. Priskrig på brændstof ses ofte ved indfaldsveje til større byer, og hvor der ligger mange tankstationer.

Hver måned vælger 87.000 danskere at besøge FDMs benzinpri­ser.dk, og især i perioder med priskrig er der mange besøgende. Sitet dækker mere end 2.300 tankstationer, og priserne er baseret på indberetninger fra brugerne selv.

Om FDMs benzinpriser.dk

  • FDMs benzinpriser.dk har 2.500 såkaldte prispiloter, som jævnligt indberetter priser
  • FDMs benzinpriser.dk har i gennemsnit 1.000 indberetninger om dagen
  • FDMs benzinpriser.dk dækker mere end 2.300 tankstationer
  • Det er muligt at se prisen på 92, 95, 98 oktan samt diesel og fyringsolie