Succes over hele linjen - sådan lød det hos Volkswagen AG ved til­de­lingen af "Det Gyld­ne Rat" i Berlin. En jury af eksperter, ned­sat af Bild am Sonntag, fej­rede årets bedste bilnyheder, som bl.a. omfatter sjet­te gene­ration af Golf.

• Hædersbevisning den bedste Golf nogensinde
• Juryen af eksperter udtaler: "Overlegen sejr i mellemklassen"
• Guld til Volkswagen koncernen i fire kategorier

"Sejr i fire klasser bekræfter, at koncernen er på den rigtige vej. Vi kan fremvise et usammenligneligt spektrum af modeller, en enorm variation i design og teknik og fremstiller de perfekte biler til alle mulige mennesker," sagde professor Martin Winterkorn, øverste chef for Volkswa­gen kon­cernen, der i øvrigt blev tildelt årets ærespris, "Det lille Gyldne Rat".


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.


Der var jubel blandt Volkswagen folkene i Springer Forlags ejendom i Berlin ved årets uddeling. Specielt omkring den nye Golf. Den forviste alle konkurrenter i klassen til sekundære placeringer, med bl.a. den begrun­delse, at det kvalitets- og komfortniveau, den nye Golf byder på, aldrig tidligere har kunnet fås i denne prisklasse.

I tre andre klasser, hvori "Det Gyldne Rat" uddeles, var der begej­st­ring i koncernen. I klassen af kompakte biler sejrede nemlig den nye SEAT Ibiza, og i klassen for store mellemklasse biler sejrede Skoda Superb.
I den særlige klasse for terrængående biler gjorde Audi Q5 sig gæl­dende, og den nye Scirocco fra Volkswagen opnåede en hæderlig andenplads i læssernes valg af coupé modeller.

"Det Gyldne Rat" blev indstiftet for 33 år siden af Axel Springer og er lige siden blevet uddelt hvert år. Ekspertjuryen bliver sammensat af tekni­kere, motorsports folk og kendte personer, som bedømmer bi­lerne bl.a. på undervognens reaktioner, miljøvenlighed, sikkerhed, forholdet imellem pris, udstyr og præstationer, design og køreegen­skaber.