Porsche Boxster Finans­krisen ram­mer auto­bran­chen hårdt - og nogen har det værre end andre; selv klassens duks må ty til indgreb for at til­passe pro­duk­tion til afsæt­ning.

Det sker gennem en forlængelse af den planlagte juleferie, for­tæller en tals­mand fra den legen­dariske sports­vognsfabrikant Porsche, som for tiden er midt i bilbranchen største overtagelse nogensinde: Volks­wagen-grup­pen overtages af Porsche.

Fabrikken i Zuffenhausen vil være lukket i perioden 22. december og frem til den 9. januar, idet man inddrager tre ekstra feriedage i jule­ferien, der normalt går frem til den 6. januar, der er Hellig Tre Kon­gers dag og hel­ligdag i delstaten Württemberg, hvor Porsche-fa­brik­ken hører hjemme.

Hvis dette tiltag ikke er tilstrækkeligt til at tilpasse produktion til afsætning kommer det til at gå ud over Porsche finske samar­bejds­partner Valmet. I den forbindelse er det tænkeligt at man træk­ker dele af produktionen af Boxster hjem til Zuffenhausen.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til arcurios hjemmeside - med gaveidéer til autofolket

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.