Den face­liftede nye Colt har netop væ­ret præ­sen­teret på bilud­­stil­lin­gen i Paris, og nu er den på vej ud til de tyske forhandlere, hvor man vil kunne opleve den til sam­me pris som den tidligere version af mo­dellen - det sker i løbet af medio novem­ber. 

I Tyskland taler vi om en indstig­­­ningsmo­del til 9.990 euro for en Colt 1.1 MPI med tre døre, så her er vi endnu under den magiske grænse på €10.000, som anvendes ude på det store euro­pæiske marked, der ikke er belemret med høje afgifter i lighed med det danske af­gifts­system.

Modellen har fået et nyt front- og hækparti, og den fremtræder en smule lavere og bre­dere end den tidlige­re model.

Indvendig har model­len ligeledes gennem­gået en større foran­dring, der bl.a. har medført nye instru­menter, nyt design samt anvendelse af støjdæmpede mate­rialer, der gør ophol­det i kabinen mere harmo­nisk. Og ingeniørerne har lige­ledes tilpasset designet i både den 3 dørs og den 5 dørs model.

Bagagerummet er på 854 liter - og med nedfældet bagsæde kommer literantallet op på 1.032.

Mitsubishi Colt leveres med henholdsvis

  • 1.1 liters benzinmotor på 75 hk - 100 Nm - topfart 165 km/t
  • 1.3 liters Otto motor på 95 hk - 125 Nm - topfart 190 km/t.
  • 1.5 liters Turbomotor på 150 hk - leveres med forbedret undervogn og et stivere karosseri.

Hvis du leder efter dieselversionen, så er det forgæves for automo­bil­fabrikanten har taget den ud af Colt-programmet og cabriolet-versionen har man endnu ikke taget beslutning om.

Her hjemme kan de interesserede opleve den ny Lancer Sport­Back - for der er Åbent Hus hos de danske Mitsubishi-forhandlere den 25. - 26. oktober kl. 11 - 16, hvor døre­ne slås op for den nye Lancer Sport­Back. Her er det muligt at prø­vekøre bilen samt deltage i Mitsubishis konkur­rence om en tur i en jetjager.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.