Voyager Nye versioner af Chrys­ler og Jeep-mo­del­ler på bilmessen i Paris.
- Chrysler Voyager fylder 25!

At Europa til stadig­hed bliver vigtigere for Chrysler mærkes tyde­ligt på årets oplæg til bilmessen i Paris. Jubilæums­versionen af Chrysler Vo­yager samt specialversioner af Jeep Compass og Jeep Patriot har premiere på messen. Derudover kommer der mo­deller med den unik­ke dobbelt­koblingsautomatgear som Chrys­ler har udviklet i samar­bej­de med Getrag.


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Autocoms hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Chrysler Voyager fylder 25 år!

I 2009 er det 25 år siden Chrysler Voyager grundlagde hele minivan-klassen. Lige siden er dette bilen som alle i klassen har sammenlig­net sig med og så sent som i foråret 2008 kom den ny generation. Med helt nyt design og mere end 30 nye eller ændrede funktioner.

For at fejre dette jubilæum frigives nu en ”25th Anniversary Edition” med et udpræget luksuriøst præg. Interiøret får en mørkere farve­skala med detaljer i Blackwood og helt nyt læderindtræk. Nye 17’’ fælge og kromdetajler samler looket på eksteriøret. Også under kø­ler­hjelmen er der sket forandringer. Ny forstærkning på fjedring og styring giver en endnu skønnere køre- og rejseoplevelse. Og den i forvejen effektive 2,8 l commonrail dieselmotor er optimeret for bed­re brændstofsforbrug og udslip. Uden at gå på kompromis med vrid­moment eller effekt.

Chrysler Grand Voyager ”25th Anniversary Edition” vil være i handlen tidligt i 2009.

eep PatriotTo Jeep specialmo­deller

Jeep Patriot og Jeep Compass er blevet det klassiske varemærkes spydspidser til nye målgrupper – de stod for en stor del af mærkets 13 % høje vækst i 2007.

Lav indkøbspris og nogle af de laveste brændstof- og CO2-cifre har været en succes.

Nu vises to nye idéversioner af begge biler.

Jeep CompassJeep Patriot Back Country er et studie i hvordan man kan give bilen en helt ny stil og en stærk fornemmelse af ”aktivt liv”. Interiøret er nydesignet og der er helt nyt materiale- og farvevalg.

Jeep Compass Overland er en prototype som er spækket med det sidste nye indenfor sikkerhed og infotainment. Jeeps andre Over­landmodeller har samme designidé.

Begge biler tager udgangspunkt i de nyeste produktionsmodeller af Patriot og Compass. Der er helt nye instrumentpaneler, midter­konsol og dørbetræk, såvel som mere og bedre lydisolering.

Unikt automatgear på flere modeller

Chrysler og Getrags unikke dobbelt­koblingsautomatgear debuterede på den ny Dodge Journey med en 2-liters dieselmotor. Nu kommer den blødt vekslende gearkasse også på Dodge Avenger og Chrysler Sebring.

Dobbeltkoblingsgearet mindsker brændstofforbruget og CO2-ud­slip­pet med ca 6 % i forhold til en normal 4-trins automatgear­kasse.