Vinderen Steen F. Hueg og hans kone Hanne fik overrakt den sorte Škoda Octavia Combi torsdag af Flemming Koch og marketingchef Peter Loren­zen fra Škoda. Škoda ud­lod­dede en Škoda Octavia i en stor lands­dækkende kon­kur­­rence for 2 uger siden i anledningen af, at Team CSC Saxo Bank i suveræn stil vandt årets Tour de France og viste fornem­me præsta­tioner under­vejs. 

For at vinde den Octavia, der var sat på højkant, skulle man besøge en Škoda-forhandler og prøve­køre en Octavia. Netop Škoda Octavia havde en betydelig rolle i løbet, da Team CSC Saxo Bank følgebilerne og sports­di­rek­tørbilerne alle var denne model.

Det gjorde Steen F. Hueg fra Allinge. Og godt han besluttede sig for at lægge vejen forbi Autohuset Bornholm i Rønne. For da lykkens gudinde trak vinderen, kom Steen F. Huegs navn op af posen.

Den glade vinder fra Bornholm er naturligvis også meget tilfreds med, at han besøgte Autohuset Bornholm og prøvekørte en Octavia.

"Det havde jeg nok ikke lige regnet med, men man ved jo aldrig. Og jeg måtte da også have gentaget det et par gange, da Škoda ringede til mig og fortalte, at jeg havde vundet bilen" siger Steen F. Hueg ved overræk­kelsen af præmien.

Vinderen Steen F. Hueg og hans kone Hanne fik overrakt den sorte Škoda Octavia Combi torsdag af Flemming Koch og marketingchef Peter Loren­zen fra Škoda.

Škoda er det 7. største personbilsmærke herhjemme, og familiebilen Fabia er stadig den mest solgte bil i 2008.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Blækbutikkens hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.