Det sven­ske Saab-fore­ta­gen­de viser et inter­es­sant Cabriolet-kon­cept, på deres stand på den kom­mende Pariser-bilud­stilling. Model­len, der går under be­tegnelsen Sabb 9-X Air Concept, er en åben cabriolet, der kom­bine­rer køre­glæde og sund fornuft på vanlig svensk kvali­tet.

Modellen er forsynet med en helt unik løsning - en såkaldt "Canopy Top," der reelt ser ud som en to-personers, men som i virkeligheden har plads til 4 personer.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, sven­degave, jubilæer, julegave, vandrepo­kal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.


Når du vælger at køre med åben baldakin, folder stofbaldakinen sig aut. sammen og forsvinder ned bag bilens bagrude.

I disse dage kan Saab fejre 25 års jubilæum som cabriolet­produ­cent og denne be­gi­venhed kan de fejre med 9-X Air conceptet, der er ud­viklet side om side med  9-X Bio­Hybrid-modellen, som man kunne opleve i marts i Geneve.

Modellens front giver sandsynligvis et finger­peg om, hvordan en kom­­mende Saab kommer til at se ud. Konceptet er forsynet med samme motor som i 9-X Bio­Hybrid-modellen: En 1,4 liters BioPower turbo­motor, der kører på E85 - og som kun slipper 107 g/km ud i na­turen - ikke dårligt for så stor en model.

Bilens bagende - ja, nyd den selv ved at kigge nærmere på dette billede.

Indvendigt er mo­dellen udstyret med flad­skærme med 3-D gra­fik, der markerer både informationer og age­rer kontrolpanel for chaufføren. Og som så man­ge andre modeller er denne model for­synet med trådløse muligheder i kombi­nation med iPod eller mobilen. 

Eneste ulempe er det manglende bagagerum, der gør det svært at tage en langtur med mange kufferter. Men der er tænkt på to Golf­bags. Gæt en gang hvor der er plads til dem? Jo nærmere du kommer lygterne, jo mere brænder tampen.

Hvis du vil se mere af denne detalje i koncept-modellen fra Saab, må du en tur til Paris.