Lancia Yp­silon VER­SUS præ­sen­teres for første gang på den in­ter­na­tio­nale bil­ud­stilling 2008 i Paris til oktober.

Modellen er fremstillet af Versace-gruppen, hvilket den bærer ty­deligt præg af, og VER­SUS-conceptet er et godt eksempel på Lancias stær­ke bånd til modever­denen.

Og modeverdenen er så begejstret for den kommende model, at man vil anvende den som officiel model ved Milano-fashion week. Her på redak­tionen er begejstringen knapt så voldsom, men det er et faktum af Lancia og Versus, der er en Versace-gruppe, hvis kende­tegn altid har været eksklusivt styling og innovation, har samarbej­det om denne model. Her har man valgt en ung, moderne styling - fuld af vitalitet, der læner sig op af modens nuværende trends og som appellerer til det publikum, der har smag for den slags.

Der er kælet for de mange detaljer og de valgte materialer hører til blandt de ypperste. Og derfor virker det naturligt at forene VERSUS brandet med Ypsilon fra Lancia med henblik på at friste det samme unge og mo­derne pub­likum.

Modellen bliver frem­stillet som en be­grænset edition i 500 eksem­plarer, der alle bliver sat til salg ab marts 2009. Og selv om de to verdener - bilbranchen og modeverdenen - er vidt forskellige, deler de de samme kvaliteter med behov for talent, kreativitet og inno­va­tion. Og så er vi naturligvis i Italien, hvor moden dominerer livet i den nordlige del omkring Milano.

Udvendig er modellen præget af en helt spe­ciel lakering - Bron­zino Bronze, hvor taget er domineret af et hav af Versus-logoer. Og selv fælgene er udført i samme lakering. Fini­shen leveres via det originale bronze-krom på grillen, håndtagene, sidelister og bag­ko­fangere. Bag på finder du et Versus Logo.

Indvendig er nakke­støtterne ligeledes præget af et Versus-logo og sæderne er domi­neret af en helt speciel polstring kom­bineret med brunt læ­der. Også her gen­kender du Versus-logoet i relief - kendt fra mode-bran­dets mange accessories. Og det er blot én af mange ind­vendige detaljer, der næsten skal ses live for at få det fulde udbytte af creatørens anstrengelser. 

Er man pige og køber læderstøvler og håndtaske, der passer til mo­dellen, er man vist nok godt kørende.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til arcurios hjemmeside - med gaveidéer til autofolket

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.