Priserne på den nye Superb TwinDoor starter på 295.000 kr.
Superb, der er både sedan og hatch­back, er især kendetegnet ved den dobbelte bag­klap og den gene­røse plads overalt i bilen.

Bagklappen, der kan åbnes enten som en sedan eller som en hatch­back, er den første af sin art og en epokegørende nyskabelse udvik­let af Ško­das de­signere efter et stort analysearbejde af kundernes behov. En an­den innovativ nyskabelse er det dynamiske kørelys sy­stem, der auto­ma­tisk tilpasser lyset til hastighed og kørselsforhold I øvrigt.

Startprisen på 295.000 kr. gælder for Superb 1.4 TSI benzinmotor med 125 hk og med Comfort udstyr. Superb introduceres med et bredt model­program, der udgøres af 3 benzinmotorer og 3 diesel­motorer i 3 forskel­lige udstyrsniveauer Comfort, Ambition og Ele­gan­ce. Endvidere tilbyder Škoda en miljøvariant af Superb ved navn GreenLine, der kører 19.6 km/l og som kun udleder 136 g/km CO2. GreenLine navnet kendes allerede fra Škoda Fabia.

Topmodellen er Su­perb med 3.6 VR6 benzin­motor og perma­nent 4-hjulstræk, DSG gear­kasse og Elegance udstyr. Denne version af den nye Superb koster kun 499.000 kr.

Ønskes det innovative og hurtigt skiftende DSG automatgear, skal der kun betales yder­ligere 35.000 kr. DSG er tilgængeligt for 1.8 TSI, 2.0 TDI PD og 2.0 TDI med common rail. 1.8 TSI benzinmotoren har den nye generation DSG med 7 trin. Alle Superb med dieselmotor har naturligvis dieselpartikelfilter som standard.

Hele Superb modelprogrammet har fuld sikkerhedspakke inklusive ESP og 7 airbags, og det er muligt at tilkøbe to ekstra sideairbags til beskyttelse af bagsædepassagererne. Škodas ingeniører er gået efter størst mulig sikkerhed, og bilen opnåede derfor også maksi­ma­le 5 stjerner i Euro­NCAPs kollisionstest.
Allerede inden introduktionen i Danmark er Superb kåret som årets jobbil 2008 af Dagbladet Børsen.

Škoda er det 7. mest sælgende bilmærke i Danmark: Škoda sælger udover Superb også Fabia, som er den bedst sælgende bil i år, samt den rummelige Octa­via og den fleksible og funktionelle MPV Room­ster - bilen med det nytænkende de­sign. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Dan­mark.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.