De seneste officielle indregistre­ringstal af­slører, at Fabia er dan­sker­nes foretrukne bil. Der er i 2008 fore­løbigt indregistreret 2.832 Ško­da Fabia. 2. plad­sen indtages af Peu­geot 207 og tredje pladsen til­faldt Opel Corsa. Alle tre biler tilhører den såkaldte klasse for mindre fami­liebiler. Škoda Fa­bia har siden intro­duktionen i 2001 konstant været blandt de ab­so­lut bedst sælgende biler i Danmark.

Ikke mindst et stort maj salg af Fabia har været til at placere Fabia på toppen af ranglisten. Fabia blev således i maj isoleret den bedst sæl­­gende bil herhjemme foran Peugeot 207 og Toyota Aygo.

Škoda Fabia fås både i en sporty hatchback version og i en rumme­lig Combi model, hvor der er plads til alskens udstyr - selv en barne­vogn - i det store baga­gerum. Alle Fabia har fuld sikkerhedspakke med antiud­skrid­nings­sy­stemet ESP og 6 airbags, og senest er der in­troduceret en særlig Fa­bia GreenLine model med en 1.4 TDI diesel­motor, der tager hen­syn til miljøet ved at køre hele 24,4 km/l og kun udlede 109 g. CO2 pr. km.

Fabia har vundet et væld af sammen­lig­nende test og blev i 2001 kå­ret som årets bil i Dan­mark. Senere i 2006 blev Fabia ud­smyk­ket med titlen "Årets brugt­bil" og ind­friede dermed de store forventnin­ger til bilen. Der kører nu over 32.000 eksemplarer af danskernes foretruk­ne bil på det danske vej­net.