Vores 8 dobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen kunne sammen med direktør for Semler Audi Detail Peter Milbregt, koncernchef for Semler Gruppen Johnny Berntsen og borgmester i Fredericia Uffe Steiner Jensen tage de første spadestik til Audis store nybyggeri i Fredericia.Vores 8 dob­belte Le Mans vin­der Tom Kri­sten­sen kunne sam­men med direktør for Sem­ler Audi Detail Peter Mil­bregt, kon­cernchef for Semler Grup­pen Johnny Bernt­sen og borg­mester i Fredericia Uffe Stei­ner Jen­sen tage de første spa­de­stik til Audis store nybyggeri i Frede­ricia.

Blot to dage efter sejren på Le Mans kunne Tom stikke spaden i den danske muld på Kongens Kvarter 32 i Fredericia, hvor Audis 10.200 m2 store byggeri forventes at ligge klar i 3. kvartal 2009. Der er tale om det hidtil største Audi byggeri i Danmark med et udstillingsareal på små 6.000 m2 i tre niveauer og eksklusive konference-, event- og eftermarkeds­facili­teter med kapacitet til 50 daglige værkstedsgen­nem­gange samt natur­ligvis aluminiums- og pladeværksted.

Tilbage i 2003 blev det besluttet at ændre det danske forhandlernet, således at Audi fremover skal forhandles fra et net af eksklusive for­retninger. For at understøtte denne strategi vil hovedparten af de nye forhandlere komme til at operere fra helt nye bilhuse, som lever op til Audis nye designkrav og med synlighed fra indfaldsvejene til de store byer. Sales Manager Pia Treude fra Audi AG var i Danmark for at overvære den begivenhed, det er at påbegynde et så stort Audi byggeri som et af de første i Europa i henhold til Audis nye design­stra­tegi.

I det kommende nybyggeri i Fredericia har Audis arkitekter indarbej­det de stolte motorsportstraditioner, som Audi har stået for gennem mange år, senest med sejren på Le Mans. Audi kurven er temaet i udstillingen og er kendetegnet ved buerne i både gulv og vægge.

”Mærket med de fire ringe er indbegrebet af design og dynamik, og det fornægter sig ikke i de kommende Audi bilhuse med en unik at­mosfære og forudsætningerne for at give kunderne den bedste Audi oplevelse i alle kontaktpunkter,” slutter den 8 dobbelte Le Mans vinder Tom K.