Hybridbilen Toyota Prius er for andet år i træk udnævnt til den bedste bilmodel, hvad angår kundetilfredshed. 
Prius får toppla­ce­ring i J.D. Powers kundetil­fredsheds­undersø­gelse.  

Toyota Prius har mod­taget endnu en titel fra J.D. Power and Asso­ciates efter at være ble­vet ud­nævnt som den højest range­rende bil­model i 2008 UK kunde­til­freds­heds­un­der­sø­gelsen. Dermed fast­­holder Prius sin top­pla­cering fra 2007.

Prius opnåede en totalscore på 901 ud af 1000 point, og ejerne frem­hæver især deres tilfredshed med bilens kvalitet og pålidelighed.

”Prius har allerede opnået ikonisk status pga. dens grønne egen­ska­ber; nu demonstrerer den, at den også er kendetegnet ved pålide­lig­hed og tilfredsstillelse”, udtaler Steve Fowler, redaktør af det en­gelske bilma­ga­sin What Car?


annonce - klik på logo
Klik her og gå til Monk Biler A/S hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send sam­tidig en lille hilsen.


”Den klarer sig godt på mange af de områder, som er af stor betyd­ning for en bilkøber i dag: Den er miljø­venlig og rimelig økono­misk, og så det samtidig en pålidelig og skøn bil at eje.”

Blandt alle bilmærker i undersøgelsen blev Toyota nummer fire takket være gode placeringer i flere kategorier. AYGO blev, ligesom Prius, valgt til den bedste model i sit segment, mens Yaris, Corolla og RAV4 blev nummer to i deres respektive kategorier. Verso blev nummer tre blandt MPV’erne.

J.D. Power and Associates’ 2008 UK kundetilfredshedsundersøgelse er udarbejdet på baggrund af 16.000 besvarelser fra ejere af biler, der er registreret fra september 2005 til august 2006, og undersø­gelsen invol­verer 28 mærker og 100 individuelle bilmodeller.