Den nye Audi A4 er ble­vet til­delt den efter­trag­tede pris ”Audi 1 von Europa 2008”.

Over 40 mio. læsere af Auto Bild, 26 redaktører fra lige så mange lan­de, 9 racerkørere og 8 teknikere har i en me­get omfattende test kå­ret de bedste bilny­heder i seks klasser fra SUV til Cabrio­let. Den nye Audi A4 blev en sikker vinder i den største af klasserne ”Limou­siner”. Samtidig løb Audi A4 med den samlede sejr som den bedste bil i Eu­ropa foran de øvrige klas­se­vindere.

”Hos Audi er vi særligt stolte af netop denne pris, da den uddeles på bag­grund af bedømmelser fra såvel læsere som eksperter fra hele Euro­pa. Audi A4 er vores volumenmodel og derved vores vigtigste model, som skal være med til at sikre vores fortsatte vækststrategi. Vi ser derfor frem til også at få Avant udgaven af den nye Audi A4, som netop har haft ver­dens­premiere på biludstillingen i Geneve, på de danske veje fra maj må­ned,” udtaler direktør for Audi i Danmark Thomas Jöhncke.

Den nye Audi A4 har tidligere vundet bl.a. det ”Gyldne Rat” samt ”Auto Trophy” for bl.a. sine dynamiske køreegenskaber, det smukke design og et udstyrs- og komfortniveau i særklasse.


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.