Ultimativ præsta­tion, intel­ligent kør­sel og en­de­løs ele­gance – den ny Jeep Grand Che­rokee.

Chrysler Danmark introducerer nu en faceliftet Jeep Grand Cherokee på det dan­ske marked.

Over 65 års klassisk Jeep-design går igen på Jeep Grand Chero­kee med grillen med de 7 ribbe – den klassiske Jeep-sig­na­tur. Den ny Jeep Grand Cherokee forbliver tro mod sin legendariske 4x4 historie med sit opdaterede eks­teriør design og forbedrede on-og off-road præstationer.

  • Facelift med markante opdateringer 
  • Nye sikkerhedssystemer: Hill Decent Control (HDC) Hill Start Assist (HSA) og Trailer Sway Control (TSC)
  • Nye audiosystemer

Bilen har fået en helt ny front med stødfan­gere i mere sportslig og markant udførsel, nederste del af stød­fanger kan stadig­væk fjernes ved off-road kør­sel. Kølergrillen er højere med udskæring ned i stød­fangeren. Forlyg­terne er nu mere runde og i klar­glas optik. Xenon­forlygter er nu stan­dard på Overland. Tågeforlygter er monteret la­ve­re for mere opti­mal lysfordeling og bedre beskyttelse. Endvidere introduceres et nyt letmetal fælgprogram.

På interiørsiden fås nu et højde-og længdejusterbart rat, nyt nøgle­design, mørkere instrumenter med kromkrans og LED belysning, nye armlæn i dørerne samt nye blødere mateterialer på instrument­pane­let. Klimautomatik er nu også standard på Laredo.

Quadra Trac ll, det permanente 4x4 system, er standard på alle Jeep Grand Cherokee Laredo. Quadra Drive ll, et mere avanceret perma­nent 4x4 system, er standard på Jeep Grand Cherokee Overland.

Intelligent og sikker kørsel – nye sikkerhedssystemer

Med den ny Jeep Grand Cherokee introduceres 3 nye vigtige sikker­heds­funktioner:

Hill Decent Control (HDC)

I stedet for at bruge bremsen til at kon­trollere ned­stigning, yder Hill Descent Control elektronisk bremse­kontrol og nedgearing. Dette gi­ver langt mere præcision og manøvrering end almindelig brug af brem­­ser.

Hill Start Assist (HSA)

Hill Start Assist (HSA) yder en uproblematisk overgang igangsætning og forhindrer at bilen triller baglæns.


annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.


Trailer Sway Control (TSC)

Dette system er standard i forbindelse med fabriksmonteret anhæn­ger­træk. Systemet registrerer hvis du er ved at komme ud af kurs og da griber systemet automatisk ind, reducerer svingninger, giver for­bedret stabilitet og derved en øget sikkerhed.

Herudover er der nu også standardmonterede windowbags for opti­meret sikkerhed for fører og passagerer. Herudover en lang række af standardudstyr; bla. ESP®, ERM (Electronic Roll Mitigation), ABS, BAS, Baksensor, Regnsensor og Dæktrykskontrol.

Nye audiosystemer

Det nye multime­dia­anlæg MyGIGTM til­byder et overflø­dig­hedshorn af mu­ligheder inden for underholdning, infor­mation og navi­gation og har indbygget 20 GB harddisk med plads til over 1000 digitale musik­filer. MyGIGTM Naviga­tion er standard på Over­land.
Med Uconnect®, det håndfri og stemmestyrede kommunikations­sy­stem, kan du trygt foretage telefonopkald mens du kører, blot du har en kompatibel mobiltelefon med Bluetooth®.

Markedsinformation

Bilen markedsføres i Danmark i varianterne Laredo og Overland.

Motorprogram:
3,0 Laredo V6 CRD (218 hk). Dieselpartikelfilter er standard.
5,7 Overland HEMI V8 (340 hk)
6,1 SRT8 HEMI (431 hk)
3,0 Overland V6 CRD (218 hk). Dieselpartikelfilter er standard.

Jeep Grand Cherokee fås på hvide plader fra kr. 720.664 inklusiv levering, og på gule plader fra kr. 373.890 eksklusive moms men inklusiv levering.