Chrysler bringer Ame­rikas vildeste sports­vogn til Racing Fe­sti­val.

Publikum på Biler i Bella og Racing Fe­stival kan godt begyn­de at glæ­de sig til at opleve Amerikas nok vil­deste sports­vogn. Den dan­ske im­por­tør af Chrysler sørger for, at Dodge Viper SRT-10 brøler i Bella Cen­ter i slutnin­gen af marts.

Så har også Chrysler meldt sin storslåede ankomst til Den Inter­na­tionale Racing Festival, lørdag og søndag den 29.-30. marts. Den In­ternationale Racing Festival er en del af Biler i Bella, der fylder Bella Center med biler i alle afskygninger fra den 27.-30. marts.

Adm.dir. Jesper L. Petersen fra Chrysler Danmark sørger for at kaste glans over arrangementet ved at hjemtage en af Amerikas nok vil­deste sportsvogne – en Dodge Viper SRT-10.

- Det er virkelig en af de helt vilde biler, publikum får mulighed for at købe sig til en tur i. Og det er ganske fantastisk, at Chrysler-impor­tøren får denne ultimative amerikanske supersportsvogn bragt til Danmark, siger arrangør, racerkører Thorkild Thyrring.

Der er tale om en bil med 505 hk og V10 motor. Den kan flytte sig fra 0-100 på 3,8 sek. og har en tophastighed på 306 km/t.

Brølet fra dette muskelbundt vil uden tvivl kunne høres, når bilen bliver kørt af en af de professionelle racerkørere til fordel for Unicef.

annonce - klik på logo
Klik her og gå til Skomøs hjemmeside

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.