Honda viser de første små glimt af den nye Accord som vil kunne ses første gang på Genè­ve Motor Show 2008 i begyndelsen af marts.

Den nye Accord har kva­litetsmæssige egen­skaber som vil ud­fordre kon­kur­ren­terne i D-seg­ment.

Det er en bil med sportslig elegance og til­lok­­kende køre­dy­na­mik, som sam­tidig har den miljømæssige kva­litet at have et mind­sket CO2 udslip.

Bilens flotte interiør er designet med særligt udvalgte materialer til at skabe kvalitet af høj standard. Kabinen har masser af plads til både chauffør og pas­sagerer, hvilket giver rejsekomfort og køre­glæde.

De tekniske finesser og detaljer kan ikke afslø­res, men den nye Accord har flere sikker­hedssystemer som samlet skaber en unik sik­ker­heds­fø­lelse.

De nye Accord Sedan og Tourer modeller vil blive fremvist for første gang på Genève Mo­torshow på Honda’s stand kl. 8.30 den 4. marts 2008.

 

 

 

 

 


annonce - klik på logo
Arcurio - Oldtimere i særklasse

ÅRETS GAVEIDÉ:

En ægte håndfremstillet Oldtimer fra arcurio - helt i særklasse - fremstillet af 3-4 forskellige træsorter i størrel­sesforholdet 1:12.

Meget anvendelig til runde fødselsdage, svendegave, jubilæer, julegave, vandrepokal, præ­mie til åbent hus og mange andre begivenheder, der skal fejres på en særlig og meget personlig måde.

www.arcurio.dk

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du me­ner, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante emailadresse og send samtidig en lille hilsen.