Når bilud­stillingen i De­troit (NAIAS) slår dø­rene op for publi­­kum den 19. ja­nuar, vil man på BMW-stan­den finde spæn­dende og interes­sante mo­deller, der nok skal henrykke publi­kum.

For første gang vil BMW afsløre model­lerne BMW X6 og BMW 1 Series Con­vertible for publi­kum. Begge modeller viser med al tydelighed, at BMW er et premium­mærke, der forstår at skabe nye segmenter, nye koncepter og nye markeder.

For første gang vil det være muligt for det brede publikum at se og røre ved BMW 1-seriens cabrio­let, der er premiumsklassens første kompakt cabri­o­let.

Det er en fiks lille sag med fire sæder og to døre, der er forsynet med et stoftag, der kan aktiveres under kørsel op til 40 km/t. Personligt vil jeg nok foretrække at køre ind til siden og bruge de 22 sekunder, der skal til at bevæge kalechen fra den ene til den anden position - hvadenten den skal åbnes eller lukkes.

BMW X6Èn af de motorver­sioner, som den lille model leveres med, bliver en seks­cylindret ben­ziner, der har dob­belte turboladere - en 300 hestes sag, der flytter sig fra 0-100 km/t på bare 5,6 se­kun­der.

Ved siden af den nye BMW 1-serie cabriolet finder du verdens før­ste SAC - en for­kor­telse, der står for Sports Activity Coupé. Modellen med beteg­nelse X6 er på én gang en både sporty og elegant 4-dørs coupé, der kombinerer køre­glæden fra en BMW Coupé med de over­legne egenskaber fra en X-model. Med andre ord: Du kan køre off-road-kørsel i smoking og laksko.

annonce - klik på logo
Alm. Brand Bilkredit

Glæd en af dine venner med denne artikel, hvis du mener, den kan have interesse for ham eller hende - klik i starten af artiklen - Send artikel - Skriv den relevante e-mail adresse og send samtidig en lille hilsen.