5. januar 2008 sky­des Dakar rallyet i gang i Lis­sa­bon. Det bliver 16 hårde dage med alt fra hastighedsprøver til udfordrende kørsel i hårdt terræn inden Mit­subishis teams ankom­mer til mål­stre­gen i Da­kar den 20. januar.

Mitsubishi i Dakar Rally
Dakar historie med masser af succes
Mitsubishi Pajero er den mest succesfulde bil i det spændende og even­tyrlige rally til Dakar i afrikanske Senegal. I løbet af de år løbet har været afholdt, har Mitsubishi vundet ikke mindre end 12 gange. Første Mitsubishi sejr kom i 1985 med franskmanden Patrick Zaniroli.

I 2001 skrev ty­ske­ren Jutta Kleinschmidt motorsportshistorie ved at blive den før­ste kvinde, som sejrede i den hårde konkurrence i en rød Mitsubishi Pa­jero. 2002 blev året, hvor der blev skrevet ny histo­rie ved at Mitsu­bishi-førere tog intet mindre end de otte første plad­ser med japane­ren Hiroshi Masuoka som vinder.

Mitsubishi vandt Dakar 2007
Dakar 2007 blev for syvende gang i træk vundet af en Mit­subi­shi Pajero. Ste­phane Peter­hansel og hans co-driver Jean-Paul Cottret sikrede Mit­subishis over­leg­ne sejr i verdens hår­deste og mest kræ­vende rallyløb. Faktisk stod der Mitsubishi på hele tre af de fem før­ste vindere i Dakar 2007. Tre stk. Mitsu­bishi Pajero i top 5 siger alt.

Uvurderlig erfaring indbygges i vores biler
Den viden og erfaring som fabrikken indsamler under de krævende tests og rallyløb bliver udnyttet i konstruktionen og udviklingen af dele til alle Mitsubishis modeller og ikke mindst til udviklingen af den nye Pajero, der selv i dagligdagen skal kunne bruges i terræn.

De tre viste billeder er alle med Stephane Peterhansel i 2007.