Foreløbig har Opel kun frigivet dette foto af baglygten på sedan version af Insignia. Ny Opel i firma­bil­klassen får premiere på bilud­stillingen i London i juli 2008.  

Rüsselsheim - Den næste Opel i firma­bil­klassen får navnet Insignia. Den nye Opel skal bygges i Tyskland på fabrik­ken i Rüs­sels­heim, der er en af de mest moder­ne bilfa­brikker i ver­den. Den ventes på gaden i Danmark i slutningen af 2008. Insignia præsenteres for offent­lighe­den på bilud­stillingen i London i juli måned 2008. 

“Insignia bliver en avanceret bil med den nyeste teknologi inden for moto­rer, aktiv sikkerhed og miljøbeskyttelse. Komfortniveauet og de dyna­miske egenskaber i Insignia bliver på niveau med langt dyrere biler,” siger Alain Visser, der er Chief Marketing Officer, General Mo­tors Europe.  

Billeder af hele bilen offentliggøres endnu ikke. ”Men man kan få et godt indtryk af designsproget i Insignia ved at se nærmere på vores GTC konceptbil,” siger Alain Visser. 

Opel har altid haft stor succes med biler i mellemklassen. Opel Asco­na, der blev lanceret i 1970, solgte i 4,4 mio. eksemplarer, og den nuværende Vectra, der er produceret gennem tre generationer, har indtil nu solgt i 5,5 mio. eksemplarer.