Peugeot Expert har vundet titlen som ”Årets Varebil 2008” i Danmark
Peugeot Expert har vundet tit­len som ”Årets Va­re­bil 2008” i Danmark.

Peugeot Expert blev for nyligt kåret som ”Inter­na­tional Van of the Year” 2008 og nu kan den føje endnu en for­nem titel til sam­lingen: ”Årets varebil 2008” i Dan­mark.

De 12 danske jury­med­lemmer belønnede Peugeot Expert med 97 points foran Ford Transit 3,2 og Mitsubishi L200 med henholdsvis 75 og 51 po­ints.

Peugeot har mere end 100 års erfaring og 5 millioner producerede vare­biler bag sig, og den nye Expert er netop et produkt af denne overbe­visende erfaring inden for udvikling af varebiler og ekspertise inden for produktion af motorer.

Den nye Peugeot Expert er udviklet med fokus på køreglæde, men også passager komforten, sikkerheden, respekten for miljøet og flek­sibiliteten er i en klasse for sig. Den har en moderne stil med rene linjer, der udtryk­ker styrke og dynamik, og dens design er på alle må­der udviklet med tan­ke på slutbrugeren.

Målet med Peu­geot Expert har været at skabe en varebil, der skal blive ny refe­ren­ce i klassen af mindre varebiler, og med den brede vifte af karos­se­­rimuligheder ram­mer den en endnu bredere mål­gruppe.

Peugeot Expert har en varebils multi­talent, men rummer samtidigt en per­sonbils sikker­heds- og komfortniveau. De dynamiske køreegen­skaber og det høje komfortniveau er blandt de kvaliteter, som juryen fremhæ­vede i deres bedømmelse, men det var især det høje sik­ker­hedsniveau, der afgjorde kåringen til Peugeots fordel.

Karosseriet er for­stærket og udstyret med stødab­sorbe­rende zoner, der ikke blot reducerer slaget ved en eventuel kollision, men også mindsker repa­rations­omkostningerne. Førerairbag er stan­dard og af aktive sikker­heds­foranstalt­ninger kan fremhæves ESC (ESP), ASR, ABS og EBA (Emer­gency braking assistance) og skivehjul på alle brem­ser som stan­­­dard på alle udstyrsniveauer.

Peugeot Expert er den sikreste varebil i sin prisklasse og netop det fak­tum blev belønnet af juryen, der roste Peugeot for at have udsty­ret vare­bilen med ESC som standard på alle modeller. De forskellige tests af varebilerne understregede, at ESC er den afgørende sikker­hedsforskel, især ved maksimal last.

Peugeot har tidligere vundet titlen som ”Årets Varebil”: I 2003 med Peugeot 807. 


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.