7 års garanti på ny europæisk fremstillet KIA Sportage*- Re­vo­lutio­ne­rende garanti – bedst i Europa, gra­tis og kan vide­re­føres til efter­føl­gende ejere af bilen.  

KIA har annon­ceret, at alle nye KIA Spor­tage SUV mo­del­år 2008, som er produ­­ceret på fabrik­ken i Zilina* (Slovakiet), vil være omfattet af den bed­ste nybilsgaranti, der nogensinde er blevet tilbudt til biler i Europa af en bilproducent.

Alle KIA Sportage modeller, der markedsføres af KIA Motors Europe, vil ligesom KIA cee’d blive tilbudt med en garanti på hele 7 år max 150.000 km. KIA Sportage modelår 2008 er den første SUV nogen­sinde, der er dækket af en så omfattende garanti, som oven i købet er gratis og kan overføres til efterfølgende ejere af bilen – hvis bilen er vedligeholdt i over­ensstemmelse med servicehæftet.

“KIA har taget et stort skridt ved at introducere denne revolutio­ne­rende garanti på Sportage fra modelår 2008. Over for vores kunder vil dette endnu en gang understrege vores mærkes ”Power to Sur­prise” og vores evne til at overraske positivt,” siger Mogens Lyngsø, Kommerciel direktør for KIA Import Danmark A/S.

“Takket være den høje kvalitet på bilerne fra vores nye fabrik i Slo­vakiet kan KIA med største glæde understrege vores fokus på at ska­be maksi­mal kundetilfredshed, lavere omkostninger for bilejerne og højere gen­salgsværdi. 

“Vi ser denne garanti som et statement fra koncernen og en lang­sigtet indsats i forholdet til kunderne. Garantien på 7 år understøtter KIA’s vigtigste mærkeværdier – kvalitet, pålidelighed og dynamik,” tilføjer Mogens Lyngsø. 


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.


Udvidelsen af garantien på Sportage fra den 1. november 2007 – fra 3 år/ubegrænset kilometertal på den tidligere model – er blevet mu­lig på grund af forbedringer i produktionsprocessen på KIA’s fabrik i Zilina og den deraf følgende bedre samlekvalitet, siden produktionen af den nye Sportage modelår 2008 begyndte i august 2007.

Garantien omfatter nye Sportage modeller produceret i Slovakiet siden august 2007
Som et resultat af den forbedrede kvalitet på den nye Sportage gør KIA garantien gældende med tilbagevirkende kraft, så kunder, der allerede har købt en Sportage modelår 2008, der er produceret i Eu­ropa, også vil nyde godt af garantien på 7 år max 150.000 km. Tak­ket være den unikke Rotation Dipping Painting-proces på fa­brik­ken i Zilina, hvor karrosseriet roteres fremad, mens det er sænket ned i en galvaniseringstank, er alle Kia Sportage modelår 2008 dæk­ket af en ny 10-års-garanti mod gennem­tæring indefra.

Sportage modelår 2008 har forbedret samlekvalitet, komfort og raf­fine­ment og højere anhængervægte
KIA Sportage SUV modelår 2008 er ikke forandret meget udvendigt, men den har forbedringer som fx kølergrill i nyt design, forlygter med sort lygtekrans, større sidespejle, nye aluminiumsfælge, flere lakfar­ver og lakerede kofangere på alle modeller.

“Siden lanceringen i Europa i 2004 har Sportage tiltrukket mere end 100.000 kunder på verdensplan, og den har spillet en stor rolle i at tiltrække opmærksomhed til KIA mærket blandt en bred vifte af for­bru­gere,” siger Mogens Lyngsø. “KIA Sportage modelår 2008, der produce­res i Europa, har beholdt alle de populære kendetegn fra den oprindelige model, og nu får man endnu bedre køreegenskaber med større komfort og raffinement.”

De tekniske forbedringer, der blev indført i forbindelse med produk­tionsstarten af Sportage modelår 2008 i Europa, begyndte med æn­dringer på servostyringen, som nu er lidt mere direkte. 16” alumi­niums­fælge med 215/65 R16-dæk er standard, affjedringen er hår­dere for at give bedre køreegenskaber på almindelig vej, og karros­serikræng­ningen er reduceret. Større 300-mm-bremser på forhjulene bremser nu Sportage hurtigere og giver KIA en plads blandt de bed­ste inden for deceleration.

Indvendigt har Sportage modelår 2008 fået bedre forsæder med længere (40 mm) og bredere (20 mm) sædehynder, som giver endnu bedre støtte og komfort. Formen og fastheden på bagsædehynden er blevet forbedret, og sædet er sænket 5 mm, så lofthøjden er ble­vet bedre. 

Vindstøjen er blevet reduceret ved at ændre på sidespejlhusene og forbedre pakningerne omkring det elektriske soltag. Sportage model­år 2008 har 12,5 % højere anhængervægte end den tidligere model – nu helt op til maksimalt 1.800 kg.