Discovery 3Så er der rig mulighed for at prø­ve Land Ro­ver i dens rette ele­ment på 4x4 banen på bilud­stil­lin­gen Biler for alle i Herning som løber af stablen den 25. – 28. oktober 2007 i Messecenter Herning.

Udover biler på terrænbanen viser Land Rover natur­ligvis hele sit model­program i hal L. Derud­over vises en special version af Range Rover Sport i hal K, sam­men med de øvrige ”Luksus drømme”.

Også udendørs er Land Rover repræsenteret, idet der vil være biler udstillet på Land Rovers mobile terræn bane, som vil være placeret udenfor Messecenter Herning.

DefenderMed sin brede mo­del­palette kan Land Rover foruden basis­behovene i segmentet dæk­ke en række spe­cifikke behov: Fra Range Rover, verdens mest luksu­riøse off-road’er, til Range Rover Sport der for­ener Sport og 4x4 kør­sel på bedste vis, over Discovery 3, som er udtryk for en sublim kom­bination af de bedste off- og onroad egen­skaber, til Freelander 2, der lægger op til masser af sjov og eventyr. Hertil kommer naturligvis model­len, der startede det hele - Land Rover Defender.

Land Rover har i løbet af de sidste par år fået opdateret hele model programmet – senest med en helt ny Freelander 2, samt nye moto­rer i Defender og Range Rover Sport.   


annonce - klik på logo og bestil en jobannonce
Klik på logo'et og bestil din Stepstone-jobannonce her - og få samme jobannonce GRATIS med på Autoteket

 Samarbejde mellem
StepStone og Autoteket

Find din nye

medarbejder her

effektivt, nemt og

hurtigt.

Du behøver blot at klikke på logo'et til venstre og udfylde skemaet. Du betaler for StepStone jobannoncen og får til gengæld annoncen GRATIS på autoteket.dk.